Leviathan Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 (upraveno) Ahojtednes som prezuval Ingy na remen a uvedomil som si, ze som sa zabudol pochvalit.Takze strucne 42mm INGY este zo "zlatej ery"WR 100m.Predchadzjuce INGY som mal na Kevlatovom remeni, ale kedze som poznal IWC tahy z predchadzajuch hodin (Aquatimer Cousteau Diver) vedel som, ze chcem aj tah. Lenze tah na INGY stoji cca 1200 EUR co mi prislo dost. Tak sa ku ne dostali tieto krasky v ramci vymeny.Tah je uplne paradny a zuzenie na 18mm ku spone je neskutocne pohodlne.Lenze ako to uz u nas byva..zistil som, ze mat aj remen by nebolo zle.Oslovil som preto najprv majstra Jacoba (jacobstrap) zo Spanielska. Ten bol dost vytazeny a aj cena bola dost vysoko.Nasledne smerovala komunikacia na Andreu Turgas z Chile. (martustrap). Ta mi uz v minulosti sila par remenov na PAM a bol som velmi spokojny. Tak po cca mesiaci od zadania zakazky vcera dorazil original krokos s bielym presitim.Zasa som nadmieru spokojny s jej pracou aj s komunikaciou. Remenu je neskutocne poddajny a krasne spracovany.Tak snad par fotiek.. Pouzil som zopar fotiek (dve) z WUS, lebo jednako by som to nikdy tak nenafotil a krasne vystihuju tie INGY Upraveno 14. ledna 2017 uživatelem Leviathan
Kid_A Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 tah je tah, ale tenhle custom krokous taky nemá chybu!
sashator Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Řemen dobrej, na kolik u nich vyšel?
spineshank Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Jedním slovem parádní,gratulace velká. Řemen i tah jim sluší.
Fajkus Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Super hodinky osazené super řemenem. Perfektní.
MíraMíra Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Parádní hodinky.Gratulace.A řemen sice vypadá moc dobře, ale za mě určitě na tahu.
tano Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Rovnez jsem pro tah, ale remen je fakt pekny.
Leviathan Odesláno 15. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 Vcera na ruke cely vecer na Aligatorovi. Musim pripustit, ze mate pravdu, na tahu su INGY Lepsie. Ale je fajn mat alternativu.
Toblin Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 Hodinky jsou božské a ta kůže mě moc příjemně překvapila. Bych se toho nebál
Blues Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Mám rád IWC, ale z jejich portfolia mi ingy moc nesedí. Ale toto jsem neznal a uznávám, že je to dost dobrý. Za mě - tah je lepší než kůže. Ingy jsou prostě industriální, takže tah.
Hany007 Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Na tahu se mi libi vic, ale teda ten remen ma neco do sebe!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se