nAscA Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 (upraveno) Vim, ze je tu hodne sportovnich fanousku a obcas tu nejaka diskuze na to tema probehne. Tak bych to rad sloucil.Dnes Michal Krcmar v biatlonu poprve podium, treti misto.Ten biatlonovy boom v CR mi pripada az strasidelny, ja fandim od olympiady v Sarajevu a to jsem byl rad, ze obcas probehla nejaka zprava v televiznich zpravach. Upraveno 15. ledna 2017 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Kdo by to byl cekal po vcerejsim Sprintu a 29 pozici a ztrate tusim dvou minut.Skvely vykon.Trochu me mrzi nevyrovnanost vykonu . At uz u zen nebo chlapu . Snad jedinou stalici je Koukalova ( Soukalova) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 (upraveno) Nj tam je vyrovnanost velice tezke udrzet.. vnejsich faktoru, ktere ten vykon zrovna v biatlonu mohou ovlivnit je tolik, ze mi prijde zazrak stabilnost Fourcada a prvni zenske petky. Ted Katerina Nash druhe misto na SP v Italii v cyklokrosu. A Nikola Noskova 10. Upraveno 15. ledna 2017 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Tak holky taky suprove. Druhe a seste misto. A moc dobre i ostatni, plus velka nadeje Davidova. Krasna nedele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Koukalova super. Puskarcikova hrozne prekvapila.Doufam, ze Davidova je ta prava ctvrta do stafety. A ohromnej prislib do budoucna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 19. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Tak zrovna hraje Lucie Safarova proti Serena Willams, zajimavy tenis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackIn Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Teď mě bavila a baví Koukalová.. To je top! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Puskarcikova zatim jede super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 No ten konec bude drama ještě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 No ten konec bude drama ještě.Byl a skoda toho konce. Pak jsem se byl probehnout a hura na stafety muzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Byl a skoda toho konce. Pak jsem se byl probehnout a hura na stafety muzu.to jo,ale aspoň bedna byla.Bylo na ni vidět že jí to nejede.....jen doufám že jí dají zítra volno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 to jo,ale aspoň bedna byla.Bylo na ni vidět že jí to nejede.....jen doufám že jí dají zítra volno.no, nad tím jsem také přemýšlel. Ale pokud dají G. volno, tak se můžeme rozloučit se štafetou do 15. místa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 no, nad tím jsem také přemýšlel. Ale pokud dají G. volno, tak se můžeme rozloučit se štafetou do 15. místa...to se zase nic tak hrozné nestane. ...D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 to se zase nic tak hrozné nestane. ...Djistě, že ne, to byla jen má hlasitá úvaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Nám zatím ta čtvrtá baba chybí, takže by to bylo zbytečné kdyby jela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Presne, podivej na muze, zadne volno a 15 misto bude skoro zazrak, ale vydrzim to do konce.Gabce jsem pral bednu, ta byla, jen byla skoda, ze to proste nedopadlo. Zbyle holky tez super vysledky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Bez ohledu na výsledky se ale radsi dívám na ženský ,víc se toho děje zajímavého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Bez ohledu na výsledky se ale radsi dívám na ženský ,víc se toho děje zajímavého.Asi jo a i pres tu kombinezu je to hezci ( ty zensky i min taktizujou ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Asi jo a i pres tu kombinezu je to hezci ( ty zensky i min taktizujou ).to máš pravdu, je se na co koukat.Chlapi konec a pěkně mu to tam poslal na konci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Škoda té Gábiny dnes, ale na jejím projevu bylo vidět, že toho má plné brýle, takže jsem to, co se odehrálo v tom posledním kole, tak nějak čekal. A podle mě obě naše štafety mají problém s tím čtvrtým, resp. tou čtvrtou. Škoda, ale snad někdo časem doroste, aby ty čtveřice byly vyrovnanější. Jinak Lachman dle očekávání ještě horší komentář než Rejman. Rejman aspoň čas od času řekne nějakou zajímavost. Lachman prakticky nic. Ostatně, proto také často mlčí. Navíc k němu ještě dali toho mladého "odborníka", o kterém mi Rejman v odpovědi na mou poznámku k němu psal, že minule s ním moderoval teprve asi popáté (a podle toho to také vypadá). Takže komentátorské duo za všechny prachy. Bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se