Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vim, ze je tu hodne sportovnich fanousku a obcas tu nejaka diskuze na to tema probehne. Tak bych to rad sloucil.

Dnes Michal Krcmar v biatlonu poprve podium, treti misto.

Ten biatlonovy boom v CR mi pripada az strasidelny, ja fandim od olympiady v Sarajevu a to jsem byl rad, ze obcas probehla nejaka zprava v televiznich zpravach. :)

Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 178
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nj tam je vyrovnanost velice tezke udrzet.. vnejsich faktoru, ktere ten vykon zrovna v biatlonu mohou ovlivnit je tolik, ze mi prijde zazrak stabilnost Fourcada a prvni zenske petky. 

Ted Katerina Nash druhe misto na SP v Italii v cyklokrosu. A Nikola Noskova 10.

Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři

to jo,ale aspoň bedna byla.Bylo na ni vidět že jí to nejede.....jen doufám že jí dají zítra volno.

no, nad tím jsem také přemýšlel. Ale pokud dají G. volno, tak se můžeme rozloučit se štafetou do 15. místa...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Škoda té Gábiny dnes, ale na jejím projevu bylo vidět, že toho má plné brýle, takže jsem to, co se odehrálo v tom posledním kole, tak nějak čekal.

A podle mě obě naše štafety mají problém s tím čtvrtým, resp. tou čtvrtou. Škoda, ale snad někdo časem doroste, aby ty čtveřice byly vyrovnanější.

Jinak Lachman dle očekávání ještě horší komentář než Rejman. Rejman aspoň čas od času řekne nějakou zajímavost. Lachman prakticky nic. Ostatně, proto také často mlčí. Navíc k němu ještě dali toho mladého "odborníka", o kterém mi Rejman v odpovědi na mou poznámku k němu psal, že minule s ním moderoval teprve asi popáté (a podle toho to také vypadá). Takže komentátorské duo za všechny prachy. Bohužel...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...