p3k Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 PRIM SPORT 2 PVD Čau mágové! PVD na ?sportech? , to byl tady na fóru dlouho nejen můj sen. Protože se naskytla příležitost, rád jsem ji využil k tomuto pokusu. O výsledku bych se tady s Vámi rád podělil. V podstatě s tím nebylo moc práce . Stačilo hodinky rozebrat, poslat na procedůru a pak zase skložit. :-) Samotná úprava proběhla tak, že se jemně opískovalo pouzdro a následně nanesla vrstva PVD. Chrom ale nebyl úplně odstraněn, aby byly zachovány hrany pouzdra. To by pravděpodobně při odstranění celé vrstvy chromu při měkkosti mosazi mohlo dopadnout špatně. Tímto děkuji členu vojtamalenak za jeho bezjištnou vstřícnost a ochotu . Na pouzdru jsou vidět i malé nedostatky, se kterými jsem ho už tak poslal. Na pravé straně pod korunkou je drobný ťukanec, který už byl na chromu a vrstva PVD jej zkopírovala. Do pouzdra jsem vložil cifr z ?humbert?. Dýnko pěkně zapadlo, závit sedí, nebyl problém ho utáhnout. WR je momentálně nula, ale možná se nad tím zamyslím a něco s tím udělám Souhrou okolností tady ve stejnou dobu prodával místní vážený člen řemínek s vojenským motivem, který se k hodinkám hodil, což se potvrdilo po jeho nasazení, ale to posuďte sami Přikládám tedy pár fotek jak to vypadá: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 15. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pouzdro: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Líbí se mi to,je to super A ten řemen se k nim perfektně hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Parádní řemínek !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Parádní řemínek !!! Dělám si legraci...Samozřejmě, že parádní jsou hlavně ty hodinky !!! Gratuluji k pěknému kousku !!! Vypadají bombasticky !!! Chci je také !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Jo, super remen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Moc pekne ta uprava PVD opravdu se ti podarili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Měl jsem možnost si to pouzdro osahat, fakt to na mně příjemně zapůsobilo. Ty nedostatky o kterých se píše a jsou na některých fotkách vidět, ty vidím až teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 15. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Zekon7302: Ono to tam v té knajpě moc vidět nebylo, taky jsem si to všiml až z fotek. Díky za pozitivní reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 to PVD drzi na pouzdre dobre ? Neoloupe / nezoskrabe se lehce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Mně se to líbí moc. Povedené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtamalenak Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Musim uznat, ze sporty jsou samy o sobe tmave, tak jsem si rikal, jestli to bude vubec poznat, ale s kombinaci toho camo remene to vypada famozne... jsem rad, ze se nam to tak povedlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Většinu z nás zaujal ten úžasne řemen a mě teda také dostal.Armáda by mohla závidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Povedena uprava! Gratuluji, pane kolego. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Za mne dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happycz Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Řemen je z materiálu, z kterého se dělaly pouzdra na nože Bonus. vz.85 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 15. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Musim uznat, ze sporty jsou samy o sobe tmave, tak jsem si rikal, jestli to bude vubec poznat, ale s kombinaci toho camo remene to vypada famozne... jsem rad, ze se nam to tak povedlo.. taky si myslím, že se to povedlo to PVD drzi na pouzdre dobre ? Neoloupe / nezoskrabe se lehce ?to se teprve bude zkoušet ad. řemen:Jo, řemen tomu určitě pomohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 15. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Díky Mně se to líbí moc. Povedené... Povedena uprava!Gratuluji, pane kolego. :-) Za mne dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Krasa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 PARÁDNÍ úprava pouzdra. Kdy se to rozjede ve velkém?Jaké jsou barevné možnosti, dodací lhůty, ceny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se