Fade Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 Taky bych to nějak zvažoval. Perfektní zužitkování starého pouzdra Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
vojtamalenak Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 Momentalne jsem schopen udelat dlc, coz je tohle pak TIN coz je takove zlate a CRN ten je takovy svetle sedy, ale ty dva povlaky se nedelaji kazdy tyden.. vetsinou jednou za 14 dni. No a pokud mate pozdro z nerezu, tak celou paletu povlaku, ktere delame, ale to je na nerez asi skoda... Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk
p3k Odesláno 15. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 Taky bych to nějak zvažoval. Perfektní zužitkování starého pouzdra Odesláno z mého SM-G935F pomocí TapatalkAno, ale to pouzdro musí být pokud možno v dobrém stavu. Pokud bude mít ťukance nebo propocení, mám obavu, že to PVD zcela nezahladí. Vypadá to dost dobře Díkes
vojtamalenak Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 Ano, ale to pouzdro musí být pokud možno v dobrém stavu. Pokud bude mít ťukance nebo propocení, mám obavu, že to PVD zcela nezahladí. Díkes Pouvlak tukance a skrabance pripadne sloupany chrom nezahladi. Jeho tloustka se pohybuje o 1 do 2 mikrometru a origo chrom byva v tloustce zhruba 500 mikrometru az jeden milimetr a to z duvodu nasledneho brouseni na presne rozmery a taky protoze je to cista galvanika a tam se nanasi jak se zrovna chromu chce..
straspol Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Zajímavá věc- nemít zrovna plnou hlavu bronzu, asi bych to musel okamžitě mít. Takhle je to v pořadí... přijde čas.
guzmic Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Pouvlak tukance a skrabance pripadne sloupany chrom nezahladi. Jeho tloustka se pohybuje o 1 do 2 mikrometru a origo chrom byva v tloustce zhruba 500 mikrometru az jeden milimetr a to z duvodu nasledneho brouseni na presne rozmery a taky protoze je to cista galvanika a tam se nanasi jak se zrovna chromu chce.. Na kolik teda cca výjde úprava jednoho pouzdro a korunky? Jako pracovní hodinky bych to možná vyzkoušel. :-)
Hardslimer Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Za prvé chci poděkovat Vojtovi za jeho dobrou práci! Černou barvu jsem si celkem oblíbil a tak volba této úpravy byla jasná.Korunka zůstala stříbrná, páč by těsnění uvnitř nepřežilo ozdravnou kůru touto úpravou.A tady něco málo z jeho produkce.Omluvte sníženou kvalitu fotek. Chyba není na vašem příjímači. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ještě jednou děkuji, pane kolego a klobouček dolů.
guzmic Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Paráda, mě se to fakt moc líbí. A ty Igen ručičky jsou fajn, i když já bych asi volil klasické kovové ručičky na PS2 a tuto vteřinovku, ale to už je detail.
Nodus Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 vojtamalenak to chceš říct, že by šlo udělat pouzdro na igeny třeba - červené barvy?
Fade Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Mám zvrhlé myšlenky ohledně Igen v černé!!! To samé ty tvé PS2. Boha jeho, s těmi Igen ručkami v černé vypadají fantasticky!
Skarohlid Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 To Hardslimer. S těch hodinek jsem si nesednul na zadek, ale rovnou lehnul na záda.... Jsou suprové a asi je budu muset mít...
Hardslimer Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Jsem rad, ze se libi.Takhle nejak jsem si predstavoval vojenske hodinky. :-)Cerna barva, lumi tak akorat (abych nesvitil jak svetluska, ale diky igen rucickam a cifru PS2.1 dobre odecetl cas), mensi rozmer kvuli ohebnosti ruky a pouziti v rukavicich skoro vsech typu, vodotesnost a dalsi ficury. :-)Jsem spokojeny a vo vo votom to je! :-)
radorado Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Fakt nadhera. Pocuj a armovaci kruzok presiel tiez touto upravou, ci to je klasika z humbert?
p3k Odesláno 16. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Jsem rad, ze se libi.Takhle nejak jsem si predstavoval vojenske hodinky. :-)Cerna barva, lumi tak akorat (abych nesvitil jak svetluska, Ale odlesk korunky tě prozradí Jinak fajn, podařené hladké. Ten cifr cos dal byl můj favorit, ale doma jsem ho neměl, tak jsem použil z humbert a už to tak nechám.
vojtamalenak Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Na kolik teda cca výjde úprava jednoho pouzdro a korunky? Jako pracovní hodinky bych to možná vyzkoušel. :-)Tak zalezi co presne se tam bude delat, ale je to vicemene na domluve... ja myslim ze 300kc to zatim smazne...
vojtamalenak Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 vojtamalenak to chceš říct, že by šlo udělat pouzdro na igeny třeba - červené barvy? No jasne, ze slo... slo by udelat na jakekoliv pouzdro...
Hardslimer Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Ale odlesk korunky tě prozradí To si nemyslim. Spise bych mel asi nejdrive tipnout cigaro. :-)
vojtamalenak Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 vojtamalenak to chceš říct, že by šlo udělat pouzdro na igeny třeba - červené barvy? Ted jsem si to precetl znova... no zalezi jestli je pouzdro mosazne nebo nerezove. Pokud je to mosaz s chromem, tak tam pouze cerne dlc nebo zlate Tin, ale pokud je nerez, tak povlak muze byt jakykoliv... ale zadny z nami nabizenych ani konkurence uplne cerveny nema... mrkni sem http://www.liss.cz/ je tam katalog povlaku.. tam si udelas predstavu o barvach
Hardslimer Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Tak zalezi co presne se tam bude delat, ale je to vicemene na domluve... ja myslim ze 300kc to zatim smazne...Ted sis podepsal ortel smrti! :-) :-) :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se