NIGHTinGALE Odesláno 12. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2008 (upraveno) Jinak na foto na ruce uz se tesim Slíbené foto na ruce a foto kalibru. I košili jsem si k nim koupil včera novou 25kamenový automat, typ 6651. Vzhledově je perfektní. Moc se mi líbí. Datum ale nepřeklápí zrychleně. To mě překvapilo, ale snad to tak má být a není to vada. Korunka má jen jednu pozici. Jo, nechal jsem si u Hanáka zkrátit tah (za 100Kč). Super je, že ty divné stěžejky, které byly v jednotlivých článcích tahu, se přesně shodují se stěžejkami, které fixují tah k pouzdru. Takže se tou odebranou stěžejkou ze zkráceného článku nahradila ta špatná z ukončení tahu U Hanáka mi nabídli, že mi objednají originál sklíčko i s těsněním, které je kolem. Dodání sice cca. měsíc až dva, ale slušná cena - i s prací se prý vejdu do 1.000Kč. To, co tam je teď, je sice v pohodě (nové), ale není to originál a těsnění vypadá kapku zteřele, takže do toho těch pár korun investuju a hodinky budou ve 100%ním stavu. Upraveno 12. ledna 2008 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2008 SUPER! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2008 Zatím v této sekci nic není, tedy ji odpaním Ale nevím, co přesně se označuje pojmem vintage. Pokud jsou tyhle hodinky moc mladé, tak ať je admini šoupnou do sekce swiss watch / Longines, prosím. Děkuji. Fotky nejsou moje, použil jsem ty, které byly na ebay. Přišly mi hezké. Strojek už jsem viděl, je v krásném stavu, ale vyfotím ho zítra, teď je tma. Pozitiva: - nádherný stav, byl jsem mile překvapen (někdo si dal asi s leštěním práci) - pro mě dokonalý vzhled (tenhle TV design mám moc rád) a rajcovní barva - překvapivá kvalita plného tahu, který asi ani nebyl zkracovaný Negativa: - zajímavé uchycení tahu k pouzdru, ale jedna ta divná stěžejka, co ho drží, asi není originální, takže na jedné straně se to maličko viklá (snad ji nebude problém vyměnit) - nemá zrychlené překlápění data (což je ale spíše vlastnost, než vada - sklíčko asi nebude originální (asi je to plast a děsně se umatlává; zkusím ho nějak odmastit) Velký dík Kubsonovi! Vydražil je dle mých představ a ani jsem neplatil DPH (ač byly ze Singapuru). Pro ilustraci přidávám foto Prim TV, které vypadají podobně, ale číselník Longinesek je kvalitou mnohem dál. Wow, navrat do detskych let. Primky vpravo nahore mel tata, dokud neosoupal pouzdro az na kost a ja coby maly usoplenec nedodelal strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2008 (upraveno) Velmi pěkné hodinky ty Longíny, a ta kombinace s tou košilí je perfektní Upraveno 3. února 2008 uživatelem ramon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se