Paullus Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 omluva: košili.... utíkal na oběd a nedával pozor Popřípadě košilelu (viz Ch. Morgenstern)
N4M Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Jen mě překvapuje,že zrovna ty jsi tam nepropašoval majitele motorek! Minimálně jeden tam byl!
Brumblajs Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Docela by mě zajímalo, jak vypadá typický Chronomagista, resp. uživatel mechanických hodinek. Věk, vzdělání, typ zaměstnání, politická orientace, světonázor, výška, váha, dioptrie, atd. la by na to tady udělat anketa s průběžnými výsledky? Byl sem tajně na předvánočnim setkání Chronomagu a udělal jedno paparazzi foto.
Návštěvník YPO Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Byl sem tajně na předvánočnim setkání Chronomagu a udělal jedno paparazzi foto. grga musí mít zase něco extra (žlutý hrnek)
l3stat Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 grga musí mít zase něco extra (žlutý hrnek) ještě sem si ani nepřečet vůj komentář a hned mě to taky napadlo
vor Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 grga musí mít zase něco extra (žlutý hrnek) Ale ten v maskáčích má nějaký velký hodinky, že by to byly ty tvoje superoceany?? Tak se přiznej!
Návštěvník YPO Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Ale ten v maskáčích má nějaký velký hodinky, že by to byly ty tvoje superoceany?? Tak se přiznej! ne ne ....já jsem ten s dynamitem kolem pasu (vlevo)
xlaque Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 (upraveno) Tak aby konečne niekto splnil povodnu požiadavku,tak 17,ukončene zakladne vzdelanie,momentalne bilingvalny gympel,na politiku som ešte mlady,svetonazor-kedže som pesimisticky realista a cynik,toto by som nerozoberal,177/58,ľave oko 0,75 prave 1,25 a teraz sa smejte No tak už vidim,že su na to ine temy,tak nič Upraveno 10. ledna 2008 uživatelem xlaque
NIGHTinGALE Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 (upraveno) Já pár lidí odsuď viděl a jsme většinou pěkný držky :-))) Teda kromě NIGHTinGALEa, kterej je fešák i v saku a mechana, kterej se pozná podle zlatejch ručiček... :-) Dám to přečíst manželce, dneska mi řekla, že už mě nemůže ani vidět No, já viděl hodně lidí a většina z vás mi přijde starší a solidnější, než jsem já (až na Grgu, ten je mladší, takže mě bude poslouchat) Upraveno 10. ledna 2008 uživatelem NIGHTinGALE
boo-beek Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 (upraveno) Dám to přečíst manželce, dneska mi řekla, že už mě nemůže ani vidět No, já viděl hodně lidí a většina z vás mi přijde starší a solidnější, než jsem já (až na Grgu, ten je mladší, takže mě bude poslouchat) Hmm... me je dvaadvacet a kdyz jsi me videl, tak jsem se s 3168 (nebo co to ma ten chlapek za cislo ) docela vylil... Taky Ti prijdu starsi a solidnejsi? Edit: Mmm, prispevek cislo 888, to je jeste drsnejsi, nez kdyby o byly sestky... Upraveno 10. ledna 2008 uživatelem boo-beek
Ferdo Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Zacinam mat normalne komplexy Ja mam 36 je tu niekto starsi? Povodne som ten vekovy priemer tipoval tak 36-40
farářskej Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Zacinam mat normalne komplexy Ja mam 36 je tu niekto starsi? Povodne som ten vekovy priemer tipoval tak 36-40 Já jsem starší. Vyráběli mně v srpnu 68!
farářskej Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Dám to přečíst manželce, dneska mi řekla, že už mě nemůže ani vidět Hele, tak to nebude asi tím sakem... ale asi je to normálka, tuhle nemoc chytly postupně všechny moje manželky.
N4M Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 Tak taky něco o mě, aby jste neřekli, že tot fórum je moc anonymní a foto pro ty, kteří mne neviděli na vánoční besídcev Praze. N4M alias NAM alias Benelli_2000 Výroba tohoto modelu započalo roku 1980 - do provozu byl uveden roku 1981 Pohon této občas samostostatné jednotky vyžaduje minimálně jedenkrát týdně doplnění hladiny maziva ve formě alkoholu o voltáži vyžší než 35% Primární prací modelu N4M je sběr informací ve vzdělávacím středisku (VŠ). Sekundární prací je podpůrná činnost v jednom internetovém deníku a jednom motocyklovém časopise. Až bude sběr dat na VŠ u konce jednotka se pravděpodobně do stálého pracovního procesu nenasadí, jelikož už nyní se předpokládá její kolaps, kvůli omezené kapacitě harddisku a závislosti na "mazivu." Nemusíte se ale bát - s tímto jedincem se naštěstí, díky mnoha odhaleným vadám, nepočítá pro masovou výrobu.
falkkon Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 Já jsem starší. Vyráběli mně v srpnu 68! Cucáku! To já už jsem si chodil prohlížet tanky našich bratrů!
dubraro Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 Zacinam mat normalne komplexy Ja mam 36 je tu niekto starsi? Povodne som ten vekovy priemer tipoval tak 36-40 47. Ale jsou mezi námi i zralejší kusy.
Návštěvník YPO Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 39 nebo 40 nevím to úplně přesně - včera jsem vypil lahvičku Walkera
Qvido Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 39 nebo 40 nevím to úplně přesně - včera jsem vypil lahvičku Walkera Tak to jsme na tom stejně..
zdenda Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 dnes jsem se dočetl, že se mě důchodová reforma nedotkne tak jen nevín jestli je to dobře nebo ne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se