Přejít na obsah

SPINNAKER

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nemá tu někdo tyhle Spinnakery? 

https://spinnaker-watches.co.uk/collections/bradner/products/sp-5062-02 

Zajímalo by mě, jak svítí, nemusí to být Fukušima jako u Seika, ale jestli jde k ránu odečíst čas, stačilo by... 

SP-5062-02-Q_1024x1024.jpg?v=1588580317

Upraveno uživatelem murdoch
přidání fotky
Odesláno

Tak na dotaz na oficiálních stránkách mi od Spinnakeru odpověděli, že podle délky a intenzity nasvícení je luminiscence viditelná od několika minut do 15 hodin. 

Teď je jen otázkou, jak moc jim to věřit :) 

Odesláno

Věřit jim můžeš, to je stejná odpověď jako předpověď počasí, že zítra bude jasno až skoro jasno, místy oblačno až zataženo s občasnými přeháňkami nebo bouřkami a krupobitím, teplota od 18 do 26°C. Splést se je prakticky nemožné. 😀

Odesláno
před 2 hodinami, elloco napsal:

K ránu už je to slabota...

A dá se, při troše dobré vůle, odečíst čas? 

Odesláno
před 12 hodinami, murdoch napsal:

A dá se, při troše dobré vůle, odečíst čas? 

Dá, ale chce to si je přiblížit k očím tak na 20 - 30 cm. Už světélkují fakt slabě. Nijak speciálně jsem je před tím nenasvěcoval. Jo a šel jsem spát cca ve 21:30 a koukal jsem se ve 3:30.

Odesláno

Na odečtení času stačí už to, že ciferník a ručičky mají kontrastní barvu, protože jsem se ještě nesetkal s tím, že by v místnosti byla absolutní černočerná tma a člověk si neviděl takříkajíc na špičku nosu. Hůř jsou na tom světlé ciferníky a se stříbrnými ručkami a obecně málo kontrastní kombinace, tam se pak hodí tritium.

• po měsíci...
Odesláno

FLEUSS SP - 5055 - 44

Včera odpoledne objednáno, dnes dorazily. To se cení. Z oficiálního eshopu.

Jsou pro bratra, takže foto jen s fóliema.

20201016_140416_2.jpg

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak už jsou doma Croft Anchor Black, objednány z UK webu. Nejsem vůbec znalcem hodinek, ale vypadají krásně. Mám radost. Ještě se uvidí, zda se s automaty budu kamarádit, nyní mám baterkové Wengery, tedy starost 0. V nejhorším zakoupím "giglač" a přes víkend mi je udrží v chodu.

KAR_7533.jpg

KAR_7537.jpg

Odesláno

Ano, na mé menší zápěstí jsou akorát. Na to že je to Čína, vypadají luxusně. Oni umí, když chtějí. A cena super, vyšlo to asi 5400Kč. A řada Hull je nyní v akci a ještě Vám dají 20% slevu SPINN20. Ale ty už jsou větší, což jsem nechtěl.

Odesláno

Na webu slibují, že zákazník z EU neplatí nic a nic jsem neplatil. Došlo to asi za týden. Něco jsem si o tom četl a pokud ten výrobek není ve většině vyroben v UK, což zde není, tak by se mělo asi platit DPH a CLO. Možná to zaplatili oni, nevím.

Odesláno

ono ani tak nie je dolezite, kde bol vyrobeny, ale odkial ho kupujes. ty si ho kupil z Ostrovov, takze DPH plati predavajuci na zaciatku.

hlavne, nech ti sluzia v zdravi ;) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...