murdoch Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 (upraveno) Nemá tu někdo tyhle Spinnakery? https://spinnaker-watches.co.uk/collections/bradner/products/sp-5062-02 Zajímalo by mě, jak svítí, nemusí to být Fukušima jako u Seika, ale jestli jde k ránu odečíst čas, stačilo by... Upraveno 24. srpna 2020 uživatelem murdoch přidání fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 K ránu už je to slabota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murdoch Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Tak na dotaz na oficiálních stránkách mi od Spinnakeru odpověděli, že podle délky a intenzity nasvícení je luminiscence viditelná od několika minut do 15 hodin. Teď je jen otázkou, jak moc jim to věřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Věřit jim můžeš, to je stejná odpověď jako předpověď počasí, že zítra bude jasno až skoro jasno, místy oblačno až zataženo s občasnými přeháňkami nebo bouřkami a krupobitím, teplota od 18 do 26°C. Splést se je prakticky nemožné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murdoch Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Já vím, napsali to hezky diplomaticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murdoch Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 před 2 hodinami, elloco napsal: K ránu už je to slabota... A dá se, při troše dobré vůle, odečíst čas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 před 12 hodinami, murdoch napsal: A dá se, při troše dobré vůle, odečíst čas? Dá, ale chce to si je přiblížit k očím tak na 20 - 30 cm. Už světélkují fakt slabě. Nijak speciálně jsem je před tím nenasvěcoval. Jo a šel jsem spát cca ve 21:30 a koukal jsem se ve 3:30. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 Na odečtení času stačí už to, že ciferník a ručičky mají kontrastní barvu, protože jsem se ještě nesetkal s tím, že by v místnosti byla absolutní černočerná tma a člověk si neviděl takříkajíc na špičku nosu. Hůř jsou na tom světlé ciferníky a se stříbrnými ručkami a obecně málo kontrastní kombinace, tam se pak hodí tritium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcmasakr Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 FLEUSS SP - 5055 - 44 Včera odpoledne objednáno, dnes dorazily. To se cení. Z oficiálního eshopu. Jsou pro bratra, takže foto jen s fóliema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 Pěkný dárek. Tvůj brácha má príma bráchu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Trochu ozivenia temy .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 nove Croft mid-size. co vy na ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FerdinandVanek Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 @Roman-ZA překrásný! Bral jsi z jejich oficiálního e-shopu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 ja som ich nebral, ja som to len postoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.karafiat Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Tak už jsou doma Croft Anchor Black, objednány z UK webu. Nejsem vůbec znalcem hodinek, ale vypadají krásně. Mám radost. Ještě se uvidí, zda se s automaty budu kamarádit, nyní mám baterkové Wengery, tedy starost 0. V nejhorším zakoupím "giglač" a přes víkend mi je udrží v chodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 to su MID SIZE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.karafiat Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Ano, na mé menší zápěstí jsou akorát. Na to že je to Čína, vypadají luxusně. Oni umí, když chtějí. A cena super, vyšlo to asi 5400Kč. A řada Hull je nyní v akci a ještě Vám dají 20% slevu SPINN20. Ale ty už jsou větší, což jsem nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 (upraveno) platil si DPh? lebo mam ten dojem, ze oni su Briti - Shipping Policy – Spinnaker Watches UK (spinnaker-watches.co.uk) Upraveno 16. září 2021 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.karafiat Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Na webu slibují, že zákazník z EU neplatí nic a nic jsem neplatil. Došlo to asi za týden. Něco jsem si o tom četl a pokud ten výrobek není ve většině vyroben v UK, což zde není, tak by se mělo asi platit DPH a CLO. Možná to zaplatili oni, nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 ono ani tak nie je dolezite, kde bol vyrobeny, ale odkial ho kupujes. ty si ho kupil z Ostrovov, takze DPH plati predavajuci na zaciatku. hlavne, nech ti sluzia v zdravi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se