OndraPod Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Tak já nevím.. Rolex to má velké tlusté, Omega ještě větší a tlustejsi.. Ty nové Orisy se mi sice libi, ale vypadají jako granát na špagatku. Se Seawolfama jsem onehda tak mrdnul o futra, ze jsem ty dere malem zboril. A ano to jde! Ono to jde.. .. představuji Hydra s malinkým a nizouckym pouzdrem s brutálními 5000m. Foto hnusne teď jsem je vybalil 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Me nadšení s těmito Quartzkami je větší a větší.. Hydra z Chronoshopu, troje nata z Helveti. Koupil jsem čiste černý Hirsh, nějaký červený Zulu a tenhle zeleno, žluto vojensky - a hele on je perfektní.. a za me jim sedne jak nočník na prdel. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu A ještě nalozim 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Proboha ale aspon si to zastrc. Takhle to je jak chodit s rozeplym poklopcem… 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Myslim ze to k sebe nejde 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno neděle v 16:48 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 16:48 Tak po Vasi pozitivní kritice. Červene Zulu. Jestli pořád na hovno, tak prisaham, že už tady nic nedám. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno neděle v 16:53 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 16:53 (upraveno) +ty Zulu přesky sedi i k té ponorce Upraveno neděle v 17:01 uživatelem Postal80 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno neděle v 19:10 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 19:10 před 2 hodinami, Postal80 napsal: +ty Zulu přesky sedi i k té ponorce jj, tohle je velká paráda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se