DOSA Odesláno 25. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Conrad má taky něco mluvícího, ne? Sice jenom v germánštině, ale pro děcka jako sranda do školy to ujde To jsou verze pro slabozraké.
DOSA Odesláno 25. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Seiko/Miyota mají strojky řízené rádiem? Nebo jen dodávaná nádstavba na tyto strojky?Tam se už jedná o německou rádiovou technologií DCF 77.
Frostie Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Seiko/Miyota mají strojky řízené rádiem? Nebo jen dodávaná nádstavba na tyto strojky?ano, mají. Jsou to většinou Multibandy 4, 5 nebo 6...
Frostie Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Tam se už jedná o německou rádiovou technologií DCF 77.Mimo jiné. Nebo MSF, BPC, JJY...
JanNovakJan Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Citizen tu 6 snad vůbec nemá (alespoň jsem ji nenašel), to používá Casio, Citizen vynechává vysílač v UK. A pak má ještě nějaké modely, kde je zase jenom vysílač v Číně (multiband 1 ).
DOSA Odesláno 25. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Tak ty Renkforce nejsou Čína. (Informace na dotaz) Renkforce je německá firma, která si nechává vyrábět hodinky v Číně. Tak že Německo-čínské hodinky. Hvězdná kvalita.
Frostie Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Citizen tu 6 snad vůbec nemá (alespoň jsem ji nenašel), to používá Casio, Citizen vynechává vysílač v UK. A pak má ještě nějaké modely, kde je zase jenom vysílač v Číně (multiband 1 ).to souhlasí
Frostie Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Tak ty Renkforce nejsou Čína. (Informace na dotaz) Renkforce je německá firma, která si nechává vyrábět hodinky v Číně. Tak že Německo-čínské hodinky. Hvězdná kvalita. sice je to v tomto vlákně zcela OT, ale je to tak německý výrobek, jako např. Clatronic nebo Bomann. Centrála firmy s marketingem a designem v Německu, komplet výroba v ČLR. Ale aspoň to přiznají. Jinak samozřejmě nejsou sami, příkladů bychom našli tisíce.
lucid Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Já mám roky tyto a používám je na procházky se psem. Ten design ani jeho ani mne nijak výrazně nepohoršuje. Horší to už mám právě s nastavením i příjmem signálu, což byl právě i můj dotaz na Conrada před lety.
Frostie Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Já mám roky tyto a používám je na procházky se psem. Ten design ani jeho ani mne nijak výrazně nepohoršuje. Horší to už mám právě s nastavením i příjmem signálu, což byl právě i můj dotaz na Conrada před lety.JJ, občas to zlobí. Ale ten design se mi zdá také takový univerzální, celkem v pohodě. Ta lumi svítí dobře?
lucid Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 JJ, občas to zlobí. Ale ten design se mi zdá také takový univerzální, celkem v pohodě. Ta lumi svítí dobře?Proti lumi jsem neměl výhrady, než jsem poznal Seiko. Takže dnes bych řekl, že svítí, ale kulantně řečeno, hodně decentně. A teď mi i dochází, že jsem se tenkrát Conrada i dotazoval, co je to vlastně za značku, protože na hodinkách, ani v dokumentaci žádná uvedena nebyla. A to mi právě odpovídali, že je to Eurochron a je to děláno pro ně.
Frostie Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Proti lumi jsem neměl výhrady, než jsem poznal Seiko. Takže dnes bych řekl, že svítí, ale kulantně řečeno, hodně decentně. A teď mi i dochází, že jsem se tenkrát Conrada i dotazoval, co je to vlastně za značku, protože na hodinkách, ani v dokumentaci žádná uvedena nebyla. A to mi právě odpovídali, že je to Eurochron a je to děláno pro ně.JJ, tak s lumi seiko je ovšem máloco srovnatelné... Jinak, ad Conrad, viz výše. Není to děláno jen pro ně.
DOSA Odesláno 25. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Eurochron už prodává i Mall, Alza, INSHOP cz...........
Frostie Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Eurochron už prodává i Mall, Alza, INSHOP cz...........ano. Jinak oficiální zástupce pro ČR by měla být společnost HH hodinářská z NMNM...
DOSA Odesláno 26. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 Mechanické hodinky Eurochron jsou osazeny kalibry Seagull TY2806. Do chronografů VD53, zda je to Seiko, Pulsar, Hatori ? není specifikováno. Informaci poskytl Conrad Electronic.
Frostie Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 Mechanické hodinky Eurochron jsou osazeny kalibry Seagull TY2806. Do chronografů VD53, zda je to Seiko, Pulsar, Hatori ? není specifikováno. Informaci poskytl Conrad Electronic.ale to jsme zcela mimo téma kvalitní RC z tvého počátečního topicu.
DOSA Odesláno 26. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 ale to jsme zcela mimo téma kvalitní RC z tvého počátečního topicu.To máš pravdu. Předávám informace, které jsem od Conradu obdržel. Na RC se ještě jednou zeptám.
John_Lenon Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 Já mám roky tyto a používám je na procházky se psem. Ten design ani jeho ani mne nijak výrazně nepohoršuje. Horší to už mám právě s nastavením i příjmem signálu, což byl právě i můj dotaz na Conrada před lety.Tyhle mám taky, dárek od táty. Pro mě docela zklamání, po dvou letech baterka v háji. Jo a ještě jdou neustále o pět minut pozadu. Srovnaj se vždycky, když je úplně vyresetuju.
Frostie Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 To máš pravdu. Předávám informace, které jsem od Conradu obdržel. Na RC se ještě jednou zeptám.JJ, díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se