Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Conrad má taky něco mluvícího, ne? Sice jenom v germánštině, ale pro děcka jako sranda do školy to ujde :D

To jsou verze pro slabozraké.

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Seiko/Miyota mají strojky řízené rádiem? Nebo jen dodávaná nádstavba na tyto strojky?

Tam se už jedná o německou rádiovou technologií DCF 77.

Odesláno

Seiko/Miyota mají strojky řízené rádiem? Nebo jen dodávaná nádstavba na tyto strojky?

ano, mají. Jsou to většinou Multibandy 4, 5 nebo 6...

Odesláno

Tam se už jedná o německou rádiovou technologií DCF 77.

Mimo jiné. Nebo MSF, BPC, JJY...

Odesláno

Citizen tu 6 snad vůbec nemá (alespoň jsem ji nenašel), to používá Casio, Citizen vynechává vysílač v UK. A pak má ještě nějaké modely, kde je zase jenom vysílač v Číně (multiband 1 :D ).

Odesláno

Tak ty Renkforce nejsou Čína. (Informace na dotaz)  Renkforce je německá firma, která si nechává vyrábět hodinky v Číně. Tak že Německo-čínské hodinky. Hvězdná kvalita. :)

Odesláno

Citizen tu 6 snad vůbec nemá (alespoň jsem ji nenašel), to používá Casio, Citizen vynechává vysílač v UK. A pak má ještě nějaké modely, kde je zase jenom vysílač v Číně (multiband 1 :D ).

to souhlasí

Odesláno

Tak ty Renkforce nejsou Čína. (Informace na dotaz)  Renkforce je německá firma, která si nechává vyrábět hodinky v Číně. Tak že Německo-čínské hodinky. Hvězdná kvalita. :)

sice je to v tomto vlákně zcela OT, ale je to tak německý výrobek, jako např. Clatronic nebo Bomann. Centrála firmy s marketingem a designem v Německu, komplet výroba v ČLR. Ale aspoň to přiznají. Jinak samozřejmě nejsou sami, příkladů bychom našli tisíce.

Odesláno

Já mám roky tyto a používám je na procházky se psem. Ten design ani jeho ani mne nijak výrazně nepohoršuje. Horší to už mám právě s nastavením i příjmem signálu, což byl právě i můj dotaz na Conrada před lety.

post-23487-0-86917700-1485350803_thumb.jpg

Odesláno

Já mám roky tyto a používám je na procházky se psem. Ten design ani jeho ani mne nijak výrazně nepohoršuje. Horší to už mám právě s nastavením i příjmem signálu, což byl právě i můj dotaz na Conrada před lety.

JJ, občas to zlobí. Ale ten design se mi zdá také takový univerzální, celkem v pohodě. Ta lumi svítí dobře?

Odesláno

JJ, občas to zlobí. Ale ten design se mi zdá také takový univerzální, celkem v pohodě. Ta lumi svítí dobře?

Proti lumi jsem neměl výhrady, než jsem poznal Seiko. Takže dnes bych řekl, že svítí, ale  kulantně řečeno, hodně decentně. A teď mi i dochází, že jsem se tenkrát Conrada i dotazoval, co je to vlastně za značku, protože na hodinkách, ani v dokumentaci žádná uvedena nebyla. A to mi právě odpovídali, že je to Eurochron a je to děláno pro ně.

Odesláno

Proti lumi jsem neměl výhrady, než jsem poznal Seiko. Takže dnes bych řekl, že svítí, ale  kulantně řečeno, hodně decentně. A teď mi i dochází, že jsem se tenkrát Conrada i dotazoval, co je to vlastně za značku, protože na hodinkách, ani v dokumentaci žádná uvedena nebyla. A to mi právě odpovídali, že je to Eurochron a je to děláno pro ně.

JJ, tak s lumi seiko je ovšem máloco srovnatelné... :)  Jinak, ad Conrad, viz výše. Není to děláno jen pro ně.

Odesláno

Eurochron už prodává i Mall, Alza, INSHOP cz...........

ano. Jinak oficiální zástupce pro ČR by měla být společnost HH hodinářská z NMNM...

Odesláno

Mechanické hodinky Eurochron jsou osazeny kalibry Seagull TY2806. Do chronografů VD53, zda je to Seiko, Pulsar, Hatori ? není specifikováno. Informaci poskytl Conrad Electronic.

Odesláno

Mechanické hodinky Eurochron jsou osazeny kalibry Seagull TY2806. Do chronografů VD53, zda je to Seiko, Pulsar, Hatori ? není specifikováno. Informaci poskytl Conrad Electronic.

ale to jsme zcela mimo téma kvalitní RC z tvého počátečního topicu.

Odesláno

ale to jsme zcela mimo téma kvalitní RC z tvého počátečního topicu.

To máš pravdu. Předávám informace, které jsem od Conradu obdržel. Na RC se ještě jednou zeptám.

Odesláno

Tyhle mám taky, dárek od táty. Pro mě docela zklamání, po dvou letech baterka v háji. Jo a ještě jdou neustále o pět minut pozadu. Srovnaj se vždycky, když je úplně vyresetuju.

Odesláno

To máš pravdu. Předávám informace, které jsem od Conradu obdržel. Na RC se ještě jednou zeptám.

JJ, díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...