Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

nevím co je levnější varianta,ale pan Městka v Carollinu říkal,že tyhle Fortis jsou hodně podobné .... cca 25000 kč

EDIT: Mark 15 se dá sehnat už někde kolem 2000 usd

Odesláno
nevím co je levnější varianta,ale pan Městka v Carollinu říkal,že tyhle Fortis jsou hodně podobné .... cca 25000 kč

EDIT: Mark 15 se dá sehnat už někde kolem 2000 usd

YPO díky, ale Fortis má průměr jako prase. Já měl na mysli podobu včetně rozměrů +-. MARK XV má tuším 36 mm.

Ty 2000 USD, to myslíš jako nový? To by šlo.

Návštěvník YPO
Odesláno
YPO díky, ale Fortis má průměr jako prase. Já měl na mysli podobu včetně rozměrů +-. MARK XV má tuším 36 mm.

Ty 2000 USD, to myslíš jako nový? To by šlo.

Mark 15 má 38mm jestli se nepletu a nedávno jsem tu viděl odkaz ...... jdu hledat

tady to je : http://www.prestigetime.com/item.php?item_id=2878

Odesláno (upraveno)
Mark 15 má 38mm jestli se nepletu a nedávno jsem tu viděl odkaz ...... jdu hledat

tady to je : http://www.prestigetime.com/item.php?item_id=2878

MARK XV má skutečně 38 mm, ale já jsem měl na mysli MARK XII. Pardon.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Otto
Odesláno
jedny za tragickou cenu jsou tady: http://cgi.ebay.de/IWC-MARK-XII-FLIEGERUHR...ksid=p1638.m118

..... já bych chtěl - nechtěl Mark 16 ---- chodím se dívat k Dušákovi abych je viděl naživo,ale je prý problém u tohohle modelu s dodáním - 3 měsíce a více a pouze na objednávku ....takže je asi nikdy neuvidím ;)

Ony ty XII jsou drahý kvůli kalibru (je tam snad kalibr JLC), v XV je už modifikovaná ETA 2895 - tak pak je cena nižší.

Odesláno
Ony ty XII jsou drahý kvůli kalibru (je tam snad kalibr JLC), v XV je už modifikovaná ETA 2895 - tak pak je cena nižší.

ano mark XII - jsou 36 mm a maji modif. JLC, ale ne vsechny, později vyrobene dvanactky maji uz ETU jako patnactky (nekde lze vygoolovat tabulku s presnymi kalibry) patnactky jsou 38 mm a ty nove sestnactky jsou 39mm a maji ,pro me tedy, osklive rucky - ta klasika rucicek na 12 a 15 je lepsi

Odesláno
jinak neco podobneho - zkus zmineny fortis, nebo muhle glashutte, nebo time factors a jejich speedbird

Jo tak ty Muhle jsou pěkný. Funguje vůbec ještě tahle firma, měli nějaké potíže s Nomosem?

Odesláno
Jo tak ty Muhle jsou pěkný. Funguje vůbec ještě tahle firma, měli nějaké potíže s Nomosem?

ale jo funguje, jinak ty muhle M12 sem mel asi tri roky a jsou to bezvadny hodinky, muzu doporucit

Návštěvník YPO
Odesláno

když jsme u těch Mühle Glashütte ........ je tahle značka někde k vidění v Praze ?

Odesláno
ale jo funguje, jinak ty muhle M12 sem mel asi tri roky a jsou to bezvadny hodinky, muzu doporucit

Teď jsem našel, že mají průměr 42 mm. To je na mně moc. Já snesu max.36-38mm

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...