Přejít na obsah

Omega Seamaster

simon

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Fakt nikdo další nemá vintážní seamastery ? ja se těšil, jak se tady v tom vlákně budu kochat ..

Mam na ceste Mark III, jsou to sice Speedmaster, ale davaly se do Seamaster pouzdra, tak vydrz :)

Jinak ke spidererovym fotkam: tyhle hodinky by si zaslouzily jinej kousek, nez hnusnej filajovej plasotvej zapalovac... Takovej vintage Zippo ze 70's... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam na ceste Mark III, jsou to sice Speedmaster, ale davaly se do Seamaster pouzdra, tak vydrz :)

Jinak ke spidererovym fotkam: tyhle hodinky by si zaslouzily jinej kousek, nez hnusnej filajovej plasotvej zapalovac... Takovej vintage Zippo ze 70's... ;)

To bylo foceny hrozne na rychlo temer bez svetla, takovy spis nouzovy cvaky pri foceni reminku, poradny fotky Ondrovi udelam az budeme mit chvilku casu ;)

Simon - a budou zitra k vyzvednuti? Ja budu hodnej :) :)

Odkaz ke komentáři

Fakt nikdo další nemá vintážní seamastery ? ja se těšil, jak se tady v tom vlákně budu kochat ..

Tak jsem našel třeba tyhle: jsou to nejstarší Seamastery v mé sbírce, 50-tá léta, kalibr 503, průměr pouzdra 34 mm. Pořád jsem nevěděl, na jaký pásek je dát, až nakonec dostaly tenhle s podložkou, což jim dodává, alespoň podle mne, správný vintage vzhled. Původně jsem je koupil trochu z rozmaru, ale postupem času si získaly dost prostoru v mém srdci a dnes bych je již nedal.

post-2687-1205184570.jpg

post-2687-1205184578.jpg

post-2687-1205184583.jpg

post-2687-1205184588.jpg

post-2687-1205184595.jpg

post-2687-1205184603.jpg

post-2687-1205184616.jpg

post-2687-1205184627.jpg

post-2687-1205184633.jpg

Odkaz ke komentáři

S tímto řemínkem jsou opticky větší a je pravda, že jim dodávaj určitej šmrnc, aspoň v mých očích ... :)

Přesně tak, mám stejnej pocit... Pořád jsem nevěděl, co s nimi, až když jsem je dal na tenhle pásek, začily mě hladit po duši

:-)

Upraveno uživatelem M916
Odkaz ke komentáři

Vypadaj moc pěkně..ty bych nosil v neděli :) koukám po něčem podobném ...možná v ručním nátahu

mě se moc líběj takový hodinky.

No, simone, mě tak napadlo, že kdybys na ně ušil nejaký pěkný pásek ve stejném stylu, hezky s podložkou, třeba ještěrku... nebo pštrose, že by jim to určitě neuškodilo... asi tě fakt budu muset navštívit :)

Odkaz ke komentáři

Cha :) s radostí na tak pěkný hodinky..pštros s podložkou v barvě koňaku ..

jak pojedeš tak to spojíme s návštěvou krčmy :)

:smile_anim: ač, jak jsem již někde psal, jsem chlapec z hor a do Prahy jezdím v poslední době již nerad, určitě se najde brzy příležitost vyrazit... jen někde sehnat řidiče na cestu zpět :drunk:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...