simon Odesláno 10. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2008 Fakt nikdo další nemá vintážní seamastery ? ja se těšil, jak se tady v tom vlákně budu kochat .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2008 Fakt nikdo další nemá vintážní seamastery ? ja se těšil, jak se tady v tom vlákně budu kochat .. Mam na ceste Mark III, jsou to sice Speedmaster, ale davaly se do Seamaster pouzdra, tak vydrz Jinak ke spidererovym fotkam: tyhle hodinky by si zaslouzily jinej kousek, nez hnusnej filajovej plasotvej zapalovac... Takovej vintage Zippo ze 70's... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2008 Fakt nikdo další nemá vintážní seamastery ? ja se těšil, jak se tady v tom vlákně budu kochat .. Tak dobře, dneska budu fotit, snad ňáký na dně šuplíka vyhrabu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2008 Mam na ceste Mark III, jsou to sice Speedmaster, ale davaly se do Seamaster pouzdra, tak vydrz Jinak ke spidererovym fotkam: tyhle hodinky by si zaslouzily jinej kousek, nez hnusnej filajovej plasotvej zapalovac... Takovej vintage Zippo ze 70's... To bylo foceny hrozne na rychlo temer bez svetla, takovy spis nouzovy cvaky pri foceni reminku, poradny fotky Ondrovi udelam az budeme mit chvilku casu Simon - a budou zitra k vyzvednuti? Ja budu hodnej :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2008 Fakt nikdo další nemá vintážní seamastery ? ja se těšil, jak se tady v tom vlákně budu kochat .. Tak jsem našel třeba tyhle: jsou to nejstarší Seamastery v mé sbírce, 50-tá léta, kalibr 503, průměr pouzdra 34 mm. Pořád jsem nevěděl, na jaký pásek je dát, až nakonec dostaly tenhle s podložkou, což jim dodává, alespoň podle mne, správný vintage vzhled. Původně jsem je koupil trochu z rozmaru, ale postupem času si získaly dost prostoru v mém srdci a dnes bych je již nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2008 S tímto řemínkem jsou opticky větší a je pravda, že jim dodávaj určitej šmrnc, aspoň v mých očích ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2008 (upraveno) S tímto řemínkem jsou opticky větší a je pravda, že jim dodávaj určitej šmrnc, aspoň v mých očích ... Přesně tak, mám stejnej pocit... Pořád jsem nevěděl, co s nimi, až když jsem je dal na tenhle pásek, začily mě hladit po duši :-) Upraveno 10. března 2008 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 10. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2008 Vypadaj moc pěkně..ty bych nosil v neděli koukám po něčem podobném ...možná v ručním nátahu mě se moc líběj takový hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2008 Vypadaj moc pěkně..ty bych nosil v neděli koukám po něčem podobném ...možná v ručním nátahu mě se moc líběj takový hodinky. No, simone, mě tak napadlo, že kdybys na ně ušil nejaký pěkný pásek ve stejném stylu, hezky s podložkou, třeba ještěrku... nebo pštrose, že by jim to určitě neuškodilo... asi tě fakt budu muset navštívit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 10. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2008 Cha s radostí na tak pěkný hodinky..pštros s podložkou v barvě koňaku .. jak pojedeš tak to spojíme s návštěvou krčmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2008 Cha s radostí na tak pěkný hodinky..pštros s podložkou v barvě koňaku .. jak pojedeš tak to spojíme s návštěvou krčmy ač, jak jsem již někde psal, jsem chlapec z hor a do Prahy jezdím v poslední době již nerad, určitě se najde brzy příležitost vyrazit... jen někde sehnat řidiče na cestu zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2008 ač, jak jsem již někde psal, jsem chlapec z hor a do Prahy jezdím v poslední době již nerad, určitě se najde brzy příležitost vyrazit... jen někde sehnat řidiče na cestu zpět Sezen ridice a doraz, navstivime nejakou putyku, pokecame a bude pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2008 Sezen ridice a doraz, navstivime nejakou putyku, pokecame a bude pohoda Muzu taky? Budu potrebovat nejakej remen na ty Mark III Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 11. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2008 (upraveno) Muzu taky? Budu potrebovat nejakej remen na ty Mark III Hlavně ať už jsou tu fotky jsem zvědav jak vypadaj.. Upraveno 11. března 2008 uživatelem simon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2008 Hlavně ať už jsou tu fotky jsem zvědav jak vypadaj.. Hm, to mi musej nejdriv prijit... Snad prijdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2008 Muzu taky? Budu potrebovat nejakej remen na ty Mark III Jasne ze jo Musis se pochlubit az prijdou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2008 Jasne ze jo Musis se pochlubit az prijdou! Uz prisly Az bude cas, udelam par fotek Musim vyzkouset novou matnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2008 Krásné hodinky, blahopřeju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2008 (upraveno) aby se měl čím Simon kochat smile.gif i s cenovkou (v dnešní době scifi) Upraveno 12. března 2008 uživatelem sonny.c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 12. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2008 (upraveno) Hurráá konečně cool hodinky !! potřebuješ je? Jaká je velikost? Upraveno 12. března 2008 uživatelem simon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se