Gustaf Odesláno 16. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Teď jsem zkoukl ebay a nic nenašel. Jen ten oranž kaučuk za 3,8k ale tah bohuzel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Gustaf: ja vim, ze jsi oranz gumu zvazoval, sleduji to bedlive Ta cerna bude universalnejsi, o tom zadna, ale ten oranz je hodi nekam jinam. Leto, ale i pomure dny, uvidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 (upraveno) Tak určitě...jak píšeš Upraveno 16. února 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 jeden wristshot z dnešní procházky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Tyto hodinky jsem měl na pár dnů k dispozici od mého kamaráda, zkoušel jsem je na ruku a musím je ohodnotit velmi kladně. Nula nahoře neruší, zpracování vynikající a na ruce fantastické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 díky, pod to se mohu jen podepsat....mám z nich pořád obrovskou radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 něco z dneška....při zevlování na zahradě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Pekné ich máme ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 zajimavej kousek. trochu jako ingy od iwc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 (upraveno) Pekné ich máme !jj, koukal jsem, že je taky máš jsou super Kide: jo, určitá podobnost tam je. Díky Upraveno 26. února 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Gusto, jak to maji s presnosti a co lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 (upraveno) Lumi bych řekl docela vydrží. Večer jsem je vzal do ložnice, ani nijak nenasvitil a ráno šel ještě čas odečíst. Přesnost tak 5 sec do plusu za den... Upraveno 26. února 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Luci bych řekl docela vydrží. Večer jsem je vzal do ložnice, ani nijak nenasvitil a ráno šel ještě čas odečíst. Přesnost tak 5 sec do plusu za den...Tak super, H si pekne jede pecky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Tak super, H si pekne jede pecky když se úplně zastaví a já je serizuju, tak potom třeba udelaj 8sec do mínusu a pak nošením už jedou jen do plusu.. Pak už se zpomalujou, až když jim dochází stava. Ale včera na ruce celej den a držely si 2sec + Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Gustaf: to znam, tohle mi delaji Steinhart i Sumo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Jj...porad je to v pohodě. Navíc mě to baví sledovat. Už jsem si na to stáhl i appku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 po dlouhé době nějaké foto. Stále si jedou max 5sec + za den, někdy udělají i méně...takže spokojenost a pořád dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 paráda,to léto z toho jede pěkně pozitivně zavídím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Diky . . . jo, vzal jsem všechny svoje smucky a snažím se je střídat no, už se nám to krati... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se