Andreas.ks Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 Pánové, kde je nakupujete? Zaujal mě kousek "Clive", na ebayi jsem jeden objevil, ovšem poštovné činí více než polovinu "startovní" ceny hodinek což se mi moc nezamlouvá... Nemáte nějaký jiný zdroj? Děkuji...
boo-beek Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 Andreas.ks napsal: Pánové, kde je nakupujete? Zaujal mě kousek "Clive", na ebayi jsem jeden objevil, ovšem poštovné činí více než polovinu "startovní" ceny hodinek což se mi moc nezamlouvá... Nemáte nějaký jiný zdroj? Děkuji... Bohuzel, o nicem jinem nevim... To je vylozene charakter tech znacek (LB, MZI, Russeau, ...) - prodej pouze pres aukcni servery.
safi Odesláno 16. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 Andreas.ks napsal: Pánové, kde je nakupujete? Zaujal mě kousek "Clive", na ebayi jsem jeden objevil, ovšem poštovné činí více než polovinu "startovní" ceny hodinek což se mi moc nezamlouvá... Nemáte nějaký jiný zdroj? Děkuji... Mě jich to našlo na ebay 10. http://search.ebay.com/ws/search/SaleSearc...l=3&frpp=50
safi Odesláno 16. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 Tady to máš i s dopravou na cca 105USD: http://cgi.ebay.com/Louis-Bolle-Clive-Auto...1QQcmdZViewItem V poštovném si prodejce asi ukrývá část marže, ale to je u levnějších věc í na ebay dost časté.
TomasHakl Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 z tech detailnich fotek to vypadá jak kdyby se vyráběly v železářství
budo Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 (upraveno) safi jak moc se dle tveho nazoru da duverovat udaji o vodeodolnosti 3ATM? Ma zkusenost s Cinany (Alpha) byla takova, ze na hodinkach bylo uvedeno 5ATM, ale kdyz se zaparilo sklicko a ja je dopravil k mechanovi, tak se k nim on vyjadril, ze jejich vodeodolnost neni ani na urovni "na zmoknuti" .... od te doby jsem presvedceny, ze Cinan okopiruje jakykoliv design ci napis, aby se podobal uspesnemu, ale co cem napis informuje a zda technicke provedeni udaji odpovida, ci nikoliv, to uz je Cinanovi uplne fuk. Jinak model Clive je pro mne designem velmi prijemny Upraveno 1. prosince 2008 uživatelem budo
railmaster Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 budo napsal: safi jak moc se dle tveho nazoru da duverovat udaji o vodeodolnosti 3ATM? Ma zkusenost s Cinany (Alpha) byla takova, ze na hodinkach bylo uvedeno 5ATM, ale kdyz se zaparilo sklicko a ja je dopravil k mechanovi, tak se k nim on vyjadril, ze jejich vodeodolnost neni ani na urovni "na zmoknuti" .... od te doby jsem presvedceny, ze Cinan okopiruje jakykoliv design ci napis, aby se podobal uspesnemu, ale co cem napis informuje a zda technicke provedeni udaji odpovida, ci nikoliv, to uz je Cinanovi uplne fuk. Jinak model Clive je pro mne designem velmi prijemny Číňania Swiss hodinky nekopírujú, ale vylepšujú. V Bondovke to predsa vysvetlila čínska agentka Brosnanovi, že aj jeho Omegy museli zdokonaliť .
safi Odesláno 2. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 budo napsal: safi jak moc se dle tveho nazoru da duverovat udaji o vodeodolnosti 3ATM? Ma zkusenost s Cinany (Alpha) byla takova, ze na hodinkach bylo uvedeno 5ATM, ale kdyz se zaparilo sklicko a ja je dopravil k mechanovi, tak se k nim on vyjadril, ze jejich vodeodolnost neni ani na urovni "na zmoknuti" .... od te doby jsem presvedceny, ze Cinan okopiruje jakykoliv design ci napis, aby se podobal uspesnemu, ale co cem napis informuje a zda technicke provedeni udaji odpovida, ci nikoliv, to uz je Cinanovi uplne fuk. Jinak model Clive je pro mne designem velmi prijemny Ahoj, nemohu slooužit - ani jsem se s nimi nekoupal, ale nezamlžovaly se
budo Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 Pokud byste si někdo objednal model Clive, zajímalo by mně osobní hodnocení.
budo Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2008 Nemůžu si pomoct, ale i když jsem si říkal, že žádný čínský hodinky (krom Sea Gull) bych už nekoupil, mám strašnou chuť vyzkoušet na ruce TYHLE Nechcete si je někdo objednat a pozvat mne na kafe?
spiderer Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2008 (upraveno) budo napsal: Nemůžu si pomoct, ale i když jsem si říkal, že žádný čínský hodinky (krom Sea Gull) bych už nekoupil, mám strašnou chuť vyzkoušet na ruce TYHLE Nechcete si je někdo objednat a pozvat mne na kafe? V informacich prodejce je napsano: Retail price: $1870.00 tak to je masakr :lol2: Upraveno 20. prosince 2008 uživatelem spiderer
safi Odesláno 20. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2008 budo napsal: Nemůžu si pomoct, ale i když jsem si říkal, že žádný čínský hodinky (krom Sea Gull) bych už nekoupil, mám strašnou chuť vyzkoušet na ruce TYHLE Nechcete si je někdo objednat a pozvat mne na kafe? Jedny z mála, které se mi líbí
B.F.G. Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2008 budo napsal: Nemůžu si pomoct, ale i když jsem si říkal, že žádný čínský hodinky (krom Sea Gull) bych už nekoupil, mám strašnou chuť vyzkoušet na ruce TYHLE Nechcete si je někdo objednat a pozvat mne na kafe? Když vidím takovej ciferník, tak si vzpomenu na masáž ve vlákně limitka Prim. Plky o šílené ceně podobně náročného kousku mě vážně rajcujou.
budo Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Nezkoušel jste je někdo koupit? Zajímala by mne live zkušenost ...
budo Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 tak jo .... vyměknul jsem .... jestli se tu najde někdo, kdo by nakoupil se mnou a podelil se o postovne, jdu do nich
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se