Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, kde je nakupujete? Zaujal mě kousek "Clive", na ebayi jsem jeden objevil, ovšem poštovné činí více než polovinu "startovní" ceny hodinek což se mi moc nezamlouvá... Nemáte nějaký jiný zdroj? Děkuji...

Odesláno
  Andreas.ks napsal:
Pánové, kde je nakupujete? Zaujal mě kousek "Clive", na ebayi jsem jeden objevil, ovšem poštovné činí více než polovinu "startovní" ceny hodinek což se mi moc nezamlouvá... Nemáte nějaký jiný zdroj? Děkuji...

Bohuzel, o nicem jinem nevim...

To je vylozene charakter tech znacek (LB, MZI, Russeau, ...) - prodej pouze pres aukcni servery.

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

safi jak moc se dle tveho nazoru da duverovat udaji o vodeodolnosti 3ATM? Ma zkusenost s Cinany (Alpha) byla takova, ze na hodinkach bylo uvedeno 5ATM, ale kdyz se zaparilo sklicko a ja je dopravil k mechanovi, tak se k nim on vyjadril, ze jejich vodeodolnost neni ani na urovni "na zmoknuti" .... od te doby jsem presvedceny, ze Cinan okopiruje jakykoliv design ci napis, aby se podobal uspesnemu, ale co cem napis informuje a zda technicke provedeni udaji odpovida, ci nikoliv, to uz je Cinanovi uplne fuk.

Jinak model Clive je pro mne designem velmi prijemny

Upraveno uživatelem budo
Odesláno
  budo napsal:
safi jak moc se dle tveho nazoru da duverovat udaji o vodeodolnosti 3ATM? Ma zkusenost s Cinany (Alpha) byla takova, ze na hodinkach bylo uvedeno 5ATM, ale kdyz se zaparilo sklicko a ja je dopravil k mechanovi, tak se k nim on vyjadril, ze jejich vodeodolnost neni ani na urovni "na zmoknuti" .... od te doby jsem presvedceny, ze Cinan okopiruje jakykoliv design ci napis, aby se podobal uspesnemu, ale co cem napis informuje a zda technicke provedeni udaji odpovida, ci nikoliv, to uz je Cinanovi uplne fuk.

Číňania Swiss hodinky nekopírujú, ale vylepšujú. V Bondovke to predsa vysvetlila čínska agentka Brosnanovi, že aj jeho Omegy museli zdokonaliť :thumbsup_anim: .

Odesláno
  budo napsal:

Ahoj, nemohu slooužit - ani jsem se s nimi nekoupal, ale nezamlžovaly se

• po 3 týdnech...
Odesláno

Nemůžu si pomoct, ale i když jsem si říkal, že žádný čínský hodinky (krom Sea Gull) bych už nekoupil, mám strašnou chuť vyzkoušet na ruce TYHLE

Nechcete si je někdo objednat a pozvat mne na kafe? ;)

Odesláno (upraveno)
  budo napsal:
Nemůžu si pomoct, ale i když jsem si říkal, že žádný čínský hodinky (krom Sea Gull) bych už nekoupil, mám strašnou chuť vyzkoušet na ruce TYHLE

V informacich prodejce je napsano: Retail price: $1870.00 tak to je masakr :lol2: :lol2:

Upraveno uživatelem spiderer
Odesláno
  budo napsal:

Jedny z mála, které se mi líbí

Odesláno
  budo napsal:

Když vidím takovej ciferník, tak si vzpomenu na masáž ve vlákně limitka Prim. Plky o šílené ceně podobně náročného kousku mě vážně rajcujou. :thumbsup_anim:

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...