matus137 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Odesláno 8. února 2017 Ahoj, Otazka jasna a jednoznacna. Nakup hodiniek Orient Ray 2. Otazka z akeho obchodu nakupit podla Vasich skusenosti. Nasiel som nejake nemecke obchody kde su hodinky "out of stock" a este som nasiel holandsku stranku (seriouswatches.com). Dakujem za Vasu pomoc a odpoved. Matus
Frostie Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Odesláno 8. února 2017 Skladem - http://www.orientuhren.de/product_info.php/automatik-ray-taucheruhr-faa02005d9-box-p-701?osCsid=r13ndkrr2spp3f7v4h72do5510 Skladem - https://www.schoeneuhren.de/orient-ray-ii-scuba-diver-deep-black-herrenuhr-taucheruhr-gun-color-faa02003b/uhren/automatik/herren/a-20589/ Oba dva obchody jsou zde ověřené, pozitivně vyzkoušené a spolehlivé, Předpokladem je zřízený PayPal, ale to předpokládám, že víš.
matus137 Odesláno 8. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2017 Dakujem za stranky tu prvu stranku som skusal uz a boli "out of stock" a mali informovat ked to doplnia co sa nestalo . Kazdopadne este raz dakujem.
morbo Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Odesláno 8. února 2017 Na orientuhren je možné platit i bankovním převodem a pokud dobře vidím tak jsou momentálně "Available immediately" v obou barvách.
Frostie Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Odesláno 8. února 2017 Na orientuhren je možné platit i bankovním převodem a pokud dobře vidím tak jsou momentálně "Available immediately" v obou barvách.což znamená znamená skladem...
morbo Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Odesláno 8. února 2017 jj, to bylo na matuse, psal že když se díval posledně, byly "out of stock" (post #3).
Frostie Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Odesláno 8. února 2017 jj, to bylo na matuse, psal že když se díval posledně, byly "out of stock" (post #3).JJ, v pohodě
deafslap Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Odesláno 8. února 2017 kupoval jsem z orientuhren.de, platil převodem a všechno v pohodě
Mr. Igelit Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Já kupoval na eBay.co.uk - chtěl jsem, aby to bylo z EU, vždycky se tam nějaký obchod najde..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se