Přejít na obsah

Chlast, ztráty věnečku, děvky a podobné kratochvíle

N4M

Doporučené příspěvky

Jste si stěžovali, že je to tu samá politika a žádné normální vlákno pojednávající o "radovánkách běžného života."

Tak tady je, tak můžete začít, vy úchyláci :thumbsup_anim:

Tak kterou jste přefi***? Kolik to stálo? A kolik jste toho přitom měli v sobě?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak, nechtě tech smajlíků a nic neříkajících postů a radši mi dejte tip na dobrej bordel v Praze, kde nemaj žádný ukrajinky a podobnou verbež,

ale krásný mladý český koťátka s velkejma "wočima".

Upraveno uživatelem N4M
Odkaz ke komentáři

No tak, nechtě tech smajlíků a nic neříkajících postů a radši mi dejte tip na dobrej bordel v Praze, kde nemaj žádný ukrajinky a podobnou verbež,

ale krásný mladý český koťátka s velkejma "wočima".

Tak to zkus: www.nornik.net. Ten tip už tady jednou byl, jen ho vytahuju zase na světlo... :sleeping_03anim:

Odkaz ke komentáři

Jen bych si dovolil podotknout že pokud se nepletu tak Nightingale zde kupovat hodinky pro novou ČLENKU fora tak aby jste se moc neodvázali a ona zcela neztratila iluze / tedy pokud ještě nějaké o chlapech má /

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se podíval do seznamu.

Celkem 4

Pánové to je bída.

Připočítejme ještě mou manželku, i když není zaregistrovaná, hodně si zde čte a má tendence mi mluvit do toho, co chci napsat :) Nicméně od té doby, co zde chodím si pořídila jedny Rakety, jedny Primky a poslední kousek do její sbírky jsou Seika. Všechny samozřejmě mechanické ;)

Odkaz ke komentáři

QUOTE(David_B @ 14.1.2008 - 22:35) 137111[/snapback]
Připočítejme ještě mou manželku, i když není zaregistrovaná, hodně si zde čte a má tendence mi mluvit do toho, co chci napsat :) Nicméně od té doby, co zde chodím si pořídila jedny Rakety, jedny Primky a poslední kousek do její sbírky jsou Seika. Všechny samozřejmě mechanické ;)
Gratuluju, na ten stav se já nedostanu ani omylem ... :)
Odkaz ke komentáři

Dále ještě připomeňme moji přítelkyni Taru,která když mě před 2 a něco roky poznala o hodinkách neměla páru a nyni klidně řekne bylo to na spadnutí / kšeft / ale on měl na ruce Ocelovo zlaté Brajtle tak jsem cukla / promin Midlochu to nebylo osobní /

Odkaz ke komentáři

QUOTE(David_B @ 14.1.2008 - 22:35) 137111[/snapback]

Svatá to žena... :)

Odkaz ke komentáři

myslím,že do tohoto vlákna se tyto hodinky velice hodí : http://www.aukro.cz/item297227966_zenith_s..._3plastove.html

Myslíš,že je to Sir Horatio a lady Hamilton ?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...