N4M Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 Jste si stěžovali, že je to tu samá politika a žádné normální vlákno pojednávající o "radovánkách běžného života." Tak tady je, tak můžete začít, vy úchyláci Tak kterou jste přefi***? Kolik to stálo? A kolik jste toho přitom měli v sobě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 Koukam, že jsi to tady pěkně rozbalil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 14. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 (upraveno) No tak, nechtě tech smajlíků a nic neříkajících postů a radši mi dejte tip na dobrej bordel v Praze, kde nemaj žádný ukrajinky a podobnou verbež, ale krásný mladý český koťátka s velkejma "wočima". Upraveno 14. ledna 2008 uživatelem N4M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 No tak, nechtě tech smajlíků a nic neříkajících postů a radši mi dejte tip na dobrej bordel v Praze, kde nemaj žádný ukrajinky a podobnou verbež, ale krásný mladý český koťátka s velkejma "wočima". Tak to zkus: www.nornik.net. Ten tip už tady jednou byl, jen ho vytahuju zase na světlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 Kdybych měl spočítat, kolik mě to doteď stálo, tak zavařím noťas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 Jen bych si dovolil podotknout že pokud se nepletu tak Nightingale zde kupovat hodinky pro novou ČLENKU fora tak aby jste se moc neodvázali a ona zcela neztratila iluze / tedy pokud ještě nějaké o chlapech má / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 Mimochodem kolik tu máme členek? Převlečený chlapi se nepočítaj. Slyším 1? 2? 3? nebo víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 Tak jsem se podíval do seznamu. Celkem 4 Pánové to je bída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 Tak jsem se podíval do seznamu. Celkem 4 Pánové to je bída. Připočítejme ještě mou manželku, i když není zaregistrovaná, hodně si zde čte a má tendence mi mluvit do toho, co chci napsat Nicméně od té doby, co zde chodím si pořídila jedny Rakety, jedny Primky a poslední kousek do její sbírky jsou Seika. Všechny samozřejmě mechanické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 QUOTE(David_B @ 14.1.2008 - 22:35) 137111[/snapback]Připočítejme ještě mou manželku, i když není zaregistrovaná, hodně si zde čte a má tendence mi mluvit do toho, co chci napsat Nicméně od té doby, co zde chodím si pořídila jedny Rakety, jedny Primky a poslední kousek do její sbírky jsou Seika. Všechny samozřejmě mechanické Gratuluju, na ten stav se já nedostanu ani omylem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 Kdybych měl spočítat, kolik mě to doteď stálo, tak zavařím noťas... Dej bacha abys zase paní nemusel kupovat hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 Dále ještě připomeňme moji přítelkyni Taru,která když mě před 2 a něco roky poznala o hodinkách neměla páru a nyni klidně řekne bylo to na spadnutí / kšeft / ale on měl na ruce Ocelovo zlaté Brajtle tak jsem cukla / promin Midlochu to nebylo osobní / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 Gratuluju, na ten stav se já nedostanu ani omylem ... Jo, je to můj poklad Všeho ale s mírou....ještě nakonec bude mít větší sbírku než já...anebo nedejbože lepší hodinky než já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 QUOTE(David_B @ 14.1.2008 - 22:35) 137111[/snapback]Připočítejme ještě mou manželku, i když není zaregistrovaná, hodně si zde čte a má tendence mi mluvit do toho, co chci napsat Nicméně od té doby, co zde chodím si pořídila jedny Rakety, jedny Primky a poslední kousek do její sbírky jsou Seika. Všechny samozřejmě mechanické Svatá to žena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 15. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2008 Já vám tady založím zcela nepolitické vlákno, ve kterém se můžete vyřádit a vy to zase zvrhnete a mluvíte o hodinkách, ach jo... Tady se člověk nic nedozví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 15. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2008 he he a navíc se to zvrhne v pochvaly manželek/přítelkyň, že už taky rozumí hodinkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2008 myslím,že do tohoto vlákna se tyto hodinky velice hodí : http://www.aukro.cz/item297227966_zenith_s..._3plastove.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2008 myslím,že do tohoto vlákna se tyto hodinky velice hodí : http://www.aukro.cz/item297227966_zenith_s..._3plastove.html Myslíš,že je to Sir Horatio a lady Hamilton ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 15. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2008 Tak to zkus: www.nornik.net. Ten tip už tady jednou byl, jen ho vytahuju zase na světlo... Ha Milis mě předběhl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se