Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak nakonec jsem šel do těch Orientů... Doufám, že jsem s nimi nešlápl vedle.

Koupeno na ebay, placeno PayPalem - tak jsem zvědav, za jak dlouho z Malaysie dorazí. Jsem trochu nervózní...

vždyť si se křižoval, že z ciziny ne a že nemáš zkušenosti...Jinak samozřejmě paráda

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak nakonec jsem šel do těch Orientů... Doufám, že jsem s nimi nešlápl vedle.

Koupeno na ebay, placeno PayPalem - tak jsem zvědav, za jak dlouho z Malaysie dorazí. Jsem trochu nervózní...

do tých karbónových? som teda aj ja zvedavý. úž dávno po nich pokukujem. potom to chce fúru fotiek..

Odesláno (upraveno)

vždyť si se křižoval, že z ciziny ne a že nemáš zkušenosti...Jinak samozřejmě paráda

Njn, někdy se člověk nejlíp naučí plavat tak, že prostě skočí do vody ;-) PayPal už jsem naštěstí měl, tak jsem se akorát registroval na ebay a pak už to šlo šup a šup samo... ;-) Jak už napsal uživatel "prischera", je třeba se nebát... ;-)

2 slice - jj, šel jsem do těch s karbonovým číselníkem. Nejsou to sice zrovna čisté "oblekovky", ale mají i takový lehce sportovnější vzhled - takže to budou takové univerzální hodinky - k obleku snad neurazí (zvlášť na řemenu) a můžu je vzít ven i kdykoliv normálně.

Samozřejmě, že až dojdou (jsem zvědav, jak dlouho to bude trvat - máte někdo zkušenost, za jak dlouho to chodí z Malaisije?) a samozřejmě asi až projdou celnicí, tak se tu s nimi pochopitelně pochlubím...

Upraveno uživatelem Amser
Odesláno

Moc se mi tvůj přístup líbí a hodnotím pozitivně.Počítej delivery time cca 2-3 týdny, pokud to bude dříve, tak tě to může pouze příjemně překvapit

Odesláno

No, zatím teda delivery time překvapuje - tento čtvrtek v 17:14 byla zásilka vyzvednuta v KUALA LUMPUR a v pátek v 23:48 už si hoví v Německu (LEIPZIG - GERMANY) :eek: . Uvidíme, na jak dlouho se to zadrhne na celním, ale DHL by mělo proclívat snad za mě (co jsem se na jejich webu dočet), takže jen jak dovezou tak bych jim měl zacálovat DPH + poplatek za celní služby. Uvidíme.

Jsem z toho celého příjemně nervózní, neb jsou to moje první hodinky, které takto kupuji v zahraničí. Chápu, že zdejším matadorům,kteří objednávají v zahraničí hodinky stejně rutinně, jako já ráno rohlíky ve kšeftě, to může připadat úsměvné, ale mějte ohledy na začátečníka. ;-)

Odesláno

Tak hodinky dnes dorazily! Byl to fofr, prakticky 6 dní - a to včetně víkendu! Zatím jen takový rychlý výcvak, podrobnější fota a dojmy dodám v chlubícím threadu. ;-)

post-34380-0-73599500-1488282568_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...