Přejít na obsah

RAKETA COPERNICUS

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Většinou jsou to lidé frustrovaní a s malým sebevědomím, kdo ví jak to mají v životě. Tady kolem sebe jenom kopou a kritizují.

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Me neprijde ta cena spatna a strojek uz vubec ne. Nevim, zda jde tak uplne o vykradani vlastni historie, spis bych to nazval navazanim. Je spousty lidi, co Koperniky meli a radi si je koupi znova, tomu ver. K inhousu bych dodal, ze aspon pokud je mi znamo, mini se tim strojek komplet od A do Z vyrobeny v zavode. Puvod kalibru je vec jina, ano tam mas pravdu, ale na druhou stranu Rusove vzdy a vsude hrde prohlasuji, ze se v nicem neodklonili od Svycaru, ze vse je zachovano. Hanit je mi prijde teda dost nefer. Kolikrat si lidi koupi mnohonasobne drazsi hruzy s nejakou pochybnou Miyotou uvnitr, tvari se to jako Svycar, hlavne ze to ma WR 1000m, ale neni to ani kocka ani pes. No jo, furt narazime na naprosto podhodnoceny pohled na rusky hodinky, jako na neco opovrzenihodneho... Coz je, se priznam, skoda. Me se libi, kdybych na ne mel, hned si je koupim. Pridal bych jim jen dovnitr par rubinku a trochu zvysil WR - jen tak pro jistotu. Ale podle me sou to jinak skvele hodinky a urcite na tomhle svete hezkych par let vydrzi.

Bez akejkoľvek snahy o flame. Vždy som sa domnieval, že inhouse je strojček aj navrhnutý, nielen vyrobený určitým výrobcom.

Dúfam, že Maxipes nebude moju poznámku považovať za kritizovanie a kopanie, aby ma zase nedodžubal :)

Návštěvník tolja
Odesláno

...... Neber to nejak spatne. Maxipesfik si jejich hodinky koupil - nevim, ze by si nejak stezoval. ......

Na co by si asi tak stěžoval? Nikdy jsem neviděl, že by Fík postnul fotku se svými hodinkami na ruce, pouze tapetuje fórum odkazy a fotkami staženými z webu. Domnívám se, že Fík ani žádné hodinky nemá.

Odesláno (upraveno)

Chalani, kolik ty hodinky ukazujou na prvni fotce v prvnim prispevku hodin?

co třeba 09:02:10?

Upraveno uživatelem Frostie
Návštěvník tolja
Odesláno

Chalani, kolik ty hodinky ukazujou na prvni fotce v prvnim prispevku hodin?

:lol2:  to je ten píár "zděláno v rasíji"

Návštěvník tolja
Odesláno

Tak se díváš blbě

ukaž mi ten hnus na svojí ruce, a já svoji domněnku odvolám

Odesláno

To jsem si taky rikal, ze asi neco malo po devate, ale to pak by ta hodinovka byla spatne nasazena,ne? Ukazuje pred 9.

zdá se mi tam akorát

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Coz 2615ka asi bude, ne? Nebo ho Raketa nekomu snad ukradla? Nejak nechapu...

Maxipesfik: lepe bych sam nedokazal napsat. Napsals to presne, vystizne, neurazlive a nezbyva nez souhlasit. Je teda dost legracni, jak si myslej, ze sou svetovi. Pritom Americani, Nemci, Francouzi a co ja vim kdo jeste se muzou po rusky hodinarine jenom utlouct a nakupujou ve velkym jak divy. No jo no, treba sou to bojovnici proti rezimu  :lol2: 

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Vem si třeba takového tolju. Už z jeho příspěvků poznáš, že to je nemocný člověk co volá o pomoc.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Na co by si asi tak stěžoval? Nikdy jsem neviděl, že by Fík postnul fotku se svými hodinkami na ruce, pouze tapetuje fórum odkazy a fotkami staženými z webu. Domnívám se, že Fík ani žádné hodinky nemá.

To snad nemyslis vazne ..?

Prave ze je jedinej z nas, kdo je tu ma. A nekdo ho bude poucovat, jaky to sou hodinky...  :frusty: 

Návštěvník LONGINES
Odesláno

No, taky me to pobavilo  :lol2:   Ja si zas zacinam myslet, ze tohle nemuzou myslet prece vazne, ze jde asi o legraci. Lenze malokdo ji pochopi...  :eek:

Odesláno (upraveno)

zdá se mi tam akorát

Na mych hodinkach spicka hodinovky dve minuty po 9. hodine ukazuje presne na index 9. Ale tady je pod nim/pred nim. Nebo jsem slepy? 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Tušil som, že som krásny :)

Sorry jako... :D

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

Na mych hodinkach spicka hodinovky dve minuty po 9. hodine ukazuje presne na index 9. Ale tady je pod nim/pred nim. Nebo jsem slepy? 

attachicon.gifraketka.PNG

slepý nejsi, ale nenapadlo mne, že ti jde o pár setin mm. Jsou zde na fóru značky, jejichž minutovka je na celé a hodinovka už o 20 minut dál. Toto se mi zdá opravdu ok

Návštěvník LONGINES
Odesláno

attachicon.gifraketka.PNG

Sorry jako... :D

Podle me sou nakloneny- luneta se dole prekryva s reminkem a nahore je mezera...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...