Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chcem sa opytat ci a ake mate skusenosti s www.watch.de?

Obcas tam zavitam a dost ma zarazilo ze pri viacerych hodinkach je status "never worn" a na fokach su tie hodinky ocividne nosene - skriabance, spina, ocividne otvorene veko...

Co si o tom myslite?

Odesláno
Chcem sa opytat ci a ake mate skusenosti s www.watch.de?

Obcas tam zavitam a dost ma zarazilo ze pri viacerych hodinkach je status "never worn" a na fokach su tie hodinky ocividne nosene - skriabance, spina, ocividne otvorene veko...

Co si o tom myslite?

Můžeš mi prosím poslat odkaz, kde jsou vidět ty škrábance a spol? Koukám na watch.de celkem často a nikdy jsem si toho nevšiml. Myslel jsem si, že když mají kamennou prodejnu, tak že to nebudou žádní šejdíři.

Odesláno (upraveno)
Můžeš mi prosím poslat odkaz, kde jsou vidět ty škrábance a spol? Koukám na watch.de celkem často a nikdy jsem si toho nevšiml. Myslel jsem si, že když mají kamennou prodejnu, tak že to nebudou žádní šejdíři.

https://www.watch.de/cgi-bin/bilddetails.pl...=2&bildnr=2

-kukni napr na tu spinu....

-takisto v sekci IWC su Inginieur automatic, ktore su ocividne otvarane....

Upraveno uživatelem Ropucháč
Odesláno
Stačí nepatrné smítko a na fotce se to může projevit úplně jinak !

no neviem ty vidis na tych fortisoch na lunete nepatrne smitko?....tie hodinky su ocividne nosene

Odesláno

Na těch Fortisech je špinavá korunka (ne luneta), ale na těch IWC nemůžu nic najít. Kde je ta dirka?

Jak se dostala ta špína tu Fortisáckou korunku samozřejmě netuším. Ale z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že Fortisácká korunka je zasraná během chvilky.

Jen upřesnění: já se watch.de nezastávám, nemám k tomu důvod. Jen na mě působili celkem seriózně. I jsem jim psal e-mail, okamžitá a velmi slušná odpověď (kterou samozřejmě může napsat i šmejd, vím)-

Odesláno
Stačí nepatrné smítko a na fotce se to může projevit úplně jinak !

S tím bych souhlasil. Malinkatý škrábaneček velmi často na fotce vypadá otřesně, smítko prachu taktéž. Je ale pravda, že to není případ korunky Fortis z toho odkazu výše, ta je špinavá dost.

Návštěvník YPO
Odesláno
S tím bych souhlasil. Malinkatý škrábaneček velmi často na fotce vypadá otřesně, smítko prachu taktéž. Je ale pravda, že to není případ korunky Fortis z toho odkazu výše, ta je špinavá dost.

ta korunka u Fortis není moc dobrý příklad ..... podívej se na fotky mých Fortis do prodejního vlákna je na nich taky "špína" - měl jsem je třikrát na ruce !!! - a mám tu spousty fotek Fortis co jsem měl a je to totéž ..... prostě pokud to fotíš na makro tak je to peklo :) ,ale to asi tobě nemusím povídat :goof:

např:

Odesláno

Já na těch fotkách nic závadného, odporujícího komentáři prodejce nevidím. Na takové fotce je stejně poznat poměrně prd, je neostrá a malá. S tou korunkou mohl zatočit někdo se špinavejma rukama a neštěstí je na světě.

Odesláno

Všechny ty vady (až na jedno znečištění tahu na IWC) na mě působí tak, že vznikli úpravou barevnosti fotek (některá rádoby ušpinění), jejich zmenšováním (dochází ke zostření a zvroubkování hladkých hran) a také jejich kompresí (ta ještě zvýraznila tyto chyby).

Mohu se samozřejmě mýlit, ale vím co výše uvedené dokáže udělat i s velmi kvalitní fotkou.

Ještě musím dodat, že s watch.de nemám žádné zkušenosti, jedná se pouze o můj skromný názor grafika.

Návštěvník YPO
Odesláno
S tou korunkou mohl zatočit někdo se špinavejma rukama a neštěstí je na světě.

nemusel .... ta fotka nad Tvým příspěvkem je dělaná ihned po přinesení hodinek domů a v tom obchodě na ně nikdo nesahal - bylo to na objednávku (z hodiny na hodinu)

Odesláno
ta korunka u Fortis není moc dobrý příklad ..... podívej se na fotky mých Fortis do prodejního vlákna je na nich taky "špína" - měl jsem je třikrát na ruce !!! - a mám tu spousty fotek Fortis co jsem měl a je to totéž ..... prostě pokud to fotíš na makro tak je to peklo :) ,ale to asi tobě nemusím povídat :goof:

např:

Přesně tak. Já když fotím Fortisky, tak tu korunku drhnu kartáčkem celkem dlouho a stejně to není ideální. Pro mě tato špinavá korunka taky neni důvodem, abych přestal watch.de věřit. Ale máš recht, focení makra, lesklých hodinek obzvláště, je peklo :crying_anim02: Největší prdel je, když si všechno připravíš, našteluješ blesk, pozadí, fotíš a po přetažení do počítače zjistíš, že je smítko prachu na ciferníku a že můžeš dělat všechno znova...

Odesláno

Z vlastní zkušenosti říkám, že kdyby byli všichni prodejci hodinek jako Haffner / watch.de, bylo by na světě krásně. Okamžitá komunikace v angličtině, záruka 1000 dnů na všechno, a přitom dobrý ceny. Prodává i na eBay, kde má stejně dobrou reputaci. Navíc je možný ho navštívit v kamenným obchodě, takže to není anonymní internetový prodejce s P.O.Boxem.

Odesláno

Kupoval som si u Haffnera Omegy, a som absolutne spokojny. Sice nie je oficialny predajca, ale to by potom nemohol predavat cez net. On odobera hodinky od ineho certifikovaneho predajcu, takze karty su osignovane.

Odesláno

např:

Milý YPO zkus navštívit tuhle stránku a i Tvoje Heritage budou jak nové :thumbsup_anim:

http://www.a-cosmetics.cz/mydla-lazenska-k...ra-katalog.html

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...