colommbo Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Odesláno 19. února 2017 Prosím zkušené a znalé o pomoc při určení alespoň přibližného stáří těchto hodinek (co se označení týče, "jak jsem koupil, tak prodávám".) Hodinky jsou osazeny kalibrem 428 výr. čísla 285581, výr. číslo hodinek je 77415. Děkuju!
xbraj19 Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Odesláno 19. února 2017 (upraveno) Podle mě to bude skládačka s nově natištěným ciferníkem. Ručičky by měli být spíš typ dauphine, než tyto tenké.Strojek a pouzdro bude z období cca 1945 - 1950. To jsou ty z aukra? Upraveno 19. února 2017 uživatelem xbraj19
Kid_A Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Odesláno 19. února 2017 souhlas s kolegou vyse, ten cifr vypada jako re-print
colommbo Odesláno 20. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2017 (upraveno) xbraj19: Ano, jsou to ony.Děkuju za reakce. Upraveno 20. února 2017 uživatelem colommbo
colommbo Odesláno 20. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2017 Chtěl jsem doplnit do předchozího příspěvku, ale už se mi nenabízí možnost úpravy, tož píšu dál, omlouvám se...Jsem zvědav, až mi hodinky přijdou a uvidím je in natura... A myslím, doufám, věřím, že i přes případnou "úpravu" ručiček či ciferníku je budu mít rád, však i když se narodí mrně, který není úplně nastopro zdravý, taky ho nezapudíte, nebo s upraveným autem člověk taky jezdí a rád... Ještě jednou dík a třeba se ještě někdo ozve.P.S. Ručičky typu dauphine jsou takové jako na tomto obrázku...?
xbraj19 Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 To nejsou dauphine. Podívej se do vláknahttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/104496-názvy-tvaru-ručiček/#entry1873425Je tam pěkný přehled typů ručiček. Hodinky jsou pěkné, akorát se budeš muset smířit s tím, že to není původní, ale někdo to neřeší.
colommbo Odesláno 27. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Kolega z fóra mě požádal o vložení dalších obrázků hodinek a co bych pro něho neudělal... Nemám však takové vybavení, abych mohl sám pořizovat fotografie hodné zveřejnění, proto jen další z tehdejší nabídky aukra, omlouvám se...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se