Jaem Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Nechceš vyzkoušet ebay? http://cgi.ebay.com/NEW-IN-BOX-ORIS-CLASSI...7QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/GENUINE-NEW-ORIS-CLASS...1QQcmdZViewItem je otazne, ci sa mu pre usporu cca 2500,- Czk oplati riskovat nakup u authenticwatches (vid Grgova skusenost), zvlast ak pri platbe cash moze dostat zlavu 10%
vor Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 je otazne, ci sa mu pre usporu cca 2500,- Czk oplati riskovat nakup u authenticwatches (vid Grgova skusenost), zvlast ak pri platbe cash moze dostat zlavu 10% To je pravda, ale já mám s authenticwatches zkušenost dobrou. Jinak seriozní prodejce s dobrýma cenama je: www.friendsoforis.com
railmaster Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Kvalita zhruba rovnaká. Oris je vnímaný najvyššie z nich. Mne sa páči Tissot pre svoju jednoduchosť, ale aj spomenutý Hamilton by som priradil k ponuke. Vyberaj s hodinkami na ruke a nakoniec sa na to ešte vyspi. To vyberanie je super pocit a treba si to užiť. Kúpiť môžeš kedykoľvek.
baza Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Já z těchto jedině ORIS. Kamarád si je nechal přivézt z ameriky (tedy bez DPH), jsou v reálu fakt pěkné...
CzechJoker Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2008 Dnes jsem se stal šťastným majitelem těchto orisek s bílým ciferníkem. Chlubící fotky dodám do příslušné části fóra později.
P_P Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2008 Zatím se nepočítám mezi velké znalce hodinek - takže jen podle vzhledu - jsem také pro Oris. Mají celkem pěkné hodinky, hodně se mi líbí "čistý" design. Na doporučení jsem u svých hodinek volil tmavý (černý) číselník - a neměnil bych.
CzechJoker Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 (upraveno) Postuji první a ne moc povedenou fotku z dnešního dne. Rejpaly předejdu - opravdu jsem si včera blbě sešteloval datumku, takže jsem o 12 hodin pozadu Časem se pokusím sesmolit něco jako recenzi. PS: hodinky nemají bílý, ale stříbrný ciferník. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. listopadu 2008 uživatelem CzechJoker
Elvis Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 Ahoj, jsem tu ještě smrdutým nováčkem avšak kde jinde se dotázat na hodinky než u na slovo vzatých hodinkomilů, že. Tímto se tedy omlouvám prohřeším li se nyní proti zdejší aktuální náladě či názoru. (pohybuju se na velmi podobném fóru "úchylů" avšak s jinou tématikou) právě jsem zlikvidoval, nebo spíše to ony samy další sedmistovkové hodinky od casia z obchoďáku a to již třetí v dvouletém období. A tak, protože Ježíšek už určitě nasazuje kuklu před nějakým z bankovních ústavů bych chtěl poradit s výběrem hodinek. Jde mi o nejlepší poměr cena / výkon nebo spíše v tomto přpadě cena/výdrž - vím že v každém odvětví se někdy výrobce potažmo trh zblázní a na svět vypluje ojedinělá perla a tak tedy .... Cena do 2500 S hodinkami spím ,jím,plavu,lezu po skalách, lozím houštím,nesundávám je ani ve chvilkách ryze intimních.Používám je ve dne i v noci. Barevná kombinace by měla být neutrální či spíše military. (dobře prásknu se , zabývám se military airsoftem) Moje všechny předchozí modely odešly ani ne tak na strojek samotný ale spíše na odtržení uchycení řemínku, přetržení řemínku či u Timexů totálním znehybněním jakési funkční lunety (přepínaly se tím funkce) Moje nové hodinky by měly umožňovat rychlé odečtení času, noční provoz, jistou míru voděvzdornosti,datum a čas. A již zmíněnou mechanickou prasovzdornost. Nejde mi o značku, image, či bonbónkařinu..chci hodinky co zůstanou na ruce.. A nyní si drazí zdejší řeknete že chci mercedes za cenu jeté škodovky a mě nezbyde než souhlasit a oddat se plně vašemu názoru a blahosklonnosti Děkuji , chcete li mi pomoci.
Návštěvník YPO Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 myslím, že ti není pomoci na tvoje outdoor aktivity bych použil opět casio gshock a dokoupil adaptér na nato strap (když Ti uletí jedna stěžejka tak hodinky zůstanou stále na ruce) g šoky bych koupil na nějakém zahraničním webu, ale obávám se, že se současným kurzem dolaru se nevejdeš do ceny http://www.countycomm.com/adapter.htm http://www.seiyajapan.com/category/4_casio_g_shock/
lolohh Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 (upraveno) myslím, že ti není pomoci na tvoje outdoor aktivity bych použil opět casio gshock a dokoupil adaptér na nato strap (když Ti uletí jedna stěžejka tak hodinky zůstanou stále na ruce) g šoky bych koupil na nějakém zahraničním webu, ale obávám se, že se současným kurzem dolaru se nevejdeš do ceny http://www.countycomm.com/adapter.htm http://www.seiyajapan.com/category/4_casio_g_shock/ Podle mě se vejde, na ebay.de je jich spousta. Klik. Mluvím teda o G-shockách, ne o adaptéru (kterej mi mi mimochodem přijde hroznej). Právě začínám slavit tisící příspěvek Edit: ten adapter stojí 12 dolarů, takže se vejde i s tim adapterem. Upraveno 5. listopadu 2008 uživatelem lolohh
Elvis Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 Podle mě se vejde, na ebay.de je jich spousta. Klik. Mluvím teda o G-shockách, ne o adaptéru (kterej mi mi mimochodem přijde hroznej). Právě začínám slavit tisící příspěvek Edit: ten adapter stojí 12 dolarů, takže se vejde i s tim adapterem. YPO , lolohh, děkuju za tip, zařadím G shocky do užšího výběrového řízení...
farářskej Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 Kdybys chtěl mechaniku, zkus Seiko Black/Orange Monster... Nerozbitný!
cody Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 Mozna nedelame dobre, ze potapky od Seika presentujeme kazdemu jako nerozbitne. Ja to delam bohuzel taky. Ale Kubson tu nekde psal, ze uz par rozsmelcovanejch kalibru doma ma. Aby nam pak nekdo nevynadal, nebo jeste horsi moznost - nechtel to po nas opravit. Je to preci jen mechanika... Jinak osobne souhlasim. Kdyz ultras - tak Seiko diver
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se