Bak Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2008 18 kt Gold Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Odesláno 17. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2008 a zo zadu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2008 (upraveno) Mňam - to jsou ale kvásný kýče nejvíc se mi líbí ty s těma planetkama (ty s tou sluneční soustavou na 12h), a jim podobné ptákoviny, třeba ty s nebem a planetkama (ty ouplně poslední), či co to je a pak ten orloj (druhý shora). Sou to kouzelný kýče. Upraveno 17. ledna 2008 uživatelem N4M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 No já bych neřekl, že jsou to kýče, ty hodinky jsou spíš pro astronomy, ukazují skutečné hodnoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 Magistr Kelly by zaplesal...Proti gustu žáden..tentononc, ale pro mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 Strojky mi přijdou trochu moc přezdobené, ale ten orloj je nádherný. Netušíte někdo, v jakých řádech se pohybují ceny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 JJ napsal: Strojky mi přijdou trochu moc přezdobené, ale ten orloj je nádherný. Netušíte někdo, v jakých řádech se pohybují ceny? nejake ceny najdes tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 JJ napsal: Strojky mi přijdou trochu moc přezdobené, ale ten orloj je nádherný. Netušíte někdo, v jakých řádech se pohybují ceny? Pro tebe asi nedaleko http://www.horloge.com/act/horlfram.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se