Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Víceméně mě inspiroval Conrad nádhernou fotografií dýmky a nože.To mě oslovuje. Od dýmky je ke kvalitnímu alkoholu jen kousek. Apriori jsem myslel Vámi preferované druhy whisky.........

Odesláno

Abych neteoretizoval k dobře zakouřené a osvědčené dýmce (Charatan) preferuji skotskou singlemalt "Lagavoulin". Nádherná záležitost.... :angel:

Odesláno
KGrob: pán je vyznavač Classic Malts... Tomu rozumím... Teď mám v báru otevřenou Dalwhinnie 15 y.o.

Já piju všechno kromě Fernetu. Ale nejlíp si rozumím s Johnem Danielsem. John Daniels je moc mňam a naštěstí ho maj všude.

Odesláno

Ve svych mladych, ne tak vzdalenych, letech jsem pil alkohol vsech chuti i barev. S postupem casu jsem se ale zacal orientovat na jeden produkt a tim je vino. Mam rad sladsi, ale nedoslazovana, po ovoci vonici bila vina ;)

Odesláno
Abych neteoretizoval k dobře zakouřené a osvědčené dýmce (Charatan) preferuji skotskou singlemalt "Lagavoulin". Nádherná záležitost.... :angel:

Asi to byl překlep tedy jen pro přesnost  Lagavulin

• po 5 týdnech...
Odesláno
Ve svych mladych, ne tak vzdalenych, letech jsem pil alkohol vsech chuti i barev. S postupem casu jsem se ale zacal orientovat na jeden produkt a tim je vino. Mam rad sladsi, ale nedoslazovana, po ovoci vonici bila vina ;)

to taky můžu -tramín červený

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...