Hasňa Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Jseš si jistý? Mě se zdá, že ten kalibr byl představen v Artelierech. Ale to je samozřejmě jedno. Mě se ty Propilot líbí asi bez výhrad. Arteliery by neměly chybu, kdyby neměly datum. Jen sekundovka a rezerva a už bych je asi měl na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Mea culpa, mea maxima culpa - máš samozřejmě pravdu, už to mám v hlavě pomotané, pozitivní je i WR 10ATM u Propilotů ....ale ten schod, ten schod tam je ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Tak jsem dnes zkousel cerny 111 a je to parada. Strojek naprosto famozni. Jen ta cena na krame:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 A které ? Propiloty nebo ty oblekovky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Cerny arteliery. Bal jsem se hlavne tech 43mm, ale prislo mi to OK. A vyska rovněž OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se