M916 Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Dneska se na Aukru vydražily letecké prim, v.č. 1499, za 15.380,- Kč http://www.aukro.cz/item295046301_letecke_..._automatic.html Boha, co se to děje? Qvido, neudělals někde chybu? No nic, o to jsem pyšnější na ty moje v.č. 163, No.1 v mojí sbírce (pšt, možná No.2, ale ony, včetně mé manželky, to ještě neví) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 A mne doma nechteli verit, ze prachy vlozene do hodinek (Diplomat, Sport) jsou dobra investice. Prdlajs! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PigyCZ Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 A mne doma nechteli verit, ze prachy vlozene do hodinek (Diplomat, Sport) jsou dobra investice. Prdlajs! to je divné, myslím si, že se jedná o nějaký fórek, třeba mezi prodejci, nebo způsob o zvíšení hodnoty hodinek nééé zrovna čistým způsobem . . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 souhlasím,bude něco schnilého v království dánském (a nejen tam..... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 souhlasím,bude něco schnilého v království dánském (a nejen tam..... ) Tady má někdo hodně leteckejch primek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 To je rychta !! Ale nějak se mi to taky nezdá, je sice pravda že na Aukru je možné ledasco ale tohle je divné. Někdo si dělá srandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Blázni:-) když už je někdo nutně chce, tak i v této době se dají nechat postavit za pár stovek:-)...15t bych za ně rozhodně nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 (upraveno) Podle mně je to jenom takový žertík který i nepřímo zvyšuje cenu těch co se budou prodávat za pár dní Mám několikero kamarádů co se od hodinek zn. prim odvrátili jenom proto, že se tyhle hodinky, resp. jejich nové modely prodávají za čím dál tím napálenější ceny (přitom to jsou všechno lidi který těch 50 -70 tis. na hodinky mají) a nechtějí o této značce nic slyšet. Raději si za ty samé peníze koupí Longinesy, nebo něco obdobného. A tohle je podle mně druhá reakce, pokus šroubovat cenu i těch starších ... když už ty nové jdou tak brutálně nahoru Upraveno 19. ledna 2008 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 (upraveno) Ze byste nakonec meli panove pravdu? Ale tyhle jsou jine, od jineho uzivatele a z jine casti republiky Nicmene ten prodejce ma nulove hodnoceni... http://aukro.cz/item299683307_letecke_hodi..._automatic.html Upraveno 19. ledna 2008 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Ze byste nakonec meli panove pravdu? Ale tyhle jsou jine, od jineho uzivatele a z jine casti republiky http://aukro.cz/item299683307_letecke_hodi..._automatic.html Na těch chybí armovací kroužek s minutovými indexy, taky by to chtělo fotku víčka jsou-li číslované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 to je divné, myslím si, že se jedná o nějaký fórek, třeba mezi prodejci, nebo způsob o zvíšení hodnoty hodinek nééé zrovna čistým způsobem . . . . Podle mne se tedy o umělé zvyšování ceny nejedná. S oběma nicky jsem už měl co do činění, ať už jako prodejce, nebo soupeř. Prostě je oba chtěli tak moc, že se ve finále ocitli na dvojnásobku jejich "běžné" ceny, pokud něco takového u Primek existuje. Ostatně poražený je zde registrován, pokud se nepletu, tak se k tomu může vyjádřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 19. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Taky si nemyslím, že tady jde o umělé navyšování ceny. Výherce se sice objevil na Aukru teprve nedávno, ale vytrvale buší do všeho, co je s názvem Prim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Ať je to jak je to, dát za takové hodinky 15k je pro mě bláznovství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 19. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Ať je to jak je to, dát za takové hodinky 15k je pro mě bláznovství. O.K. Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Že by prodejce s 520 prodeji a 100%ně pozitivním hodnocením měl potřebu zvyšovat cenu leteckých Primek? No, tomu bych věřil, jedině pokud by měl doma 20 dalších a připravoval si půdu, aby je mohl vrhnout na trh. Jaký by to jinak mělo smysl? Nehledejte za vším lumpárnu, pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Že by prodejce s 520 prodeji a 100%ně pozitivním hodnocením měl potřebu zvyšovat cenu leteckých Primek? No, tomu bych věřil, jedině pokud by měl doma 20 dalších a připravoval si půdu, aby je mohl vrhnout na trh. Jaký by to jinak mělo smysl? Nehledejte za vším lumpárnu, pánové Mám stejný názor, cena je sice naprosto absurdní, ale vystihuje to co se občas an AUKRU dějě. Krásný kousky profičí bez příhozu a u jiných se cena vyšplhá nesmyslně vysoko ( viz 24-hodinové Rakety ). Sem tam se objeví pár spekulantů, kteří nakoupí a hned zase dají do aukce, ale ani na tom není nic špatného, když někdo koupí... jeho věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 (upraveno) Třeba tady se to daří http://www.aukro.cz/item286101964_286101964.html http://www.aukro.cz/item299331929_tissot_s...kvely_stav.html Upraveno 19. ledna 2008 uživatelem koblih69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zungar Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Tě říkám kalí vodu Václave, kalí vodu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PigyCZ Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Třeba tady se to daří http://www.aukro.cz/item286101964_286101964.html http://www.aukro.cz/item299331929_tissot_s...kvely_stav.html no, a mě se zdály povědomé . . . . nevíte jaká verze leteckých Prim byla obvylklejší ? s minutovými indexy nebo bez ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Všechny originální letecké sporty měli VŽDY armovací kroužek s minutovými indexy a to ve stejné barvě, jako byli číslice. Bylo vyrobeno cca 3 tis. kusů, všechny byli číslované. Údajně se asi 700 kusů prodalo v obchodech - tyto hodinky byli naprosto shodné, jen neměly číslování na dýnku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se