Tittus Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Já třeba v naší serverovně očekávám výpadky pokaždé, když vypnu servery To jsou teda dotazy...
mmaass Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Mazec...a ja uz jsem se bal ze me odstrihli :-D
Tichus Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Ja jsem si vzal odpo volno, at stihnu hodit balik na postu jeste pred "rozhodnou dobou" - teda jako at odejde jeste ten den. Vsechno uz pripraveno, tak najizdim forum, at opisu adresu a prdlajs... nasledujici asi dve hodiny jsem to tak dvakrat do minuty zkousel a pak uz jsem se na to vyprdl...jsem si ale rikal, ze to snad muselo byt schvalne... (nicmene kupujici byl urcite vetsi chudak )
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Dělejte, vod dubna bude zakázáno do tohodle vlákna přispívat.
zekon7302 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Mně takhle T-mobile tahali za nos půl roku, než přiznali že na moji adrese to technicky zlepšit nejde. Jako kompenzaci mi dali 50% slevu na ten nefukční pevný internet na období od ledna. Od ledna jsem ale tuto službu vůbec nemohl využívat.
McStinger Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Dělejte, vod dubna bude zakázáno do tohodle vlákna přispívat. Vod dubna... Ale od ktorého?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se