Žulda Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května před 20 hodinami, Spongebob napsal: Já na nich žral hlavně to namodralý AR sklíčko ani jsem je neměřil prdel jak to má každý jinak! Na gumě byly super! Tak užívej Gumu se teprve chystám střihnout, možná zítra se odhodlám
Žulda Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Tak jsem nahodil gumu, vypadají taky dobře. Ponosím den, dva a vrátím tah. 1
Žulda Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Nemáte je někdo na kůži? By to nemuselo ke košili vypadat úplně blbě, nějaká tmavší kožka...
FantasticFabio Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 8 minutami, FantasticFabio napsal: Po čase ….. tak Pokusil sem se sundat koncovky a přezout na nato, ale s normálním stěžejkovačem mi to nejde….
FantasticFabio Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Dnes opět , rok jsem je neměl na ruce, udivilo mě , že už nejsou v nabídce…. 1 1
FantasticFabio Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června Tak jo , ani dnes to není jinak, uvidíme zítra?’ 1 1
FantasticFabio Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Půlnoc umí kouzlit…. Z kdejakých hodinek umí udělat jednoručky…. Copak asi udělá z jednoruček? 4
FantasticFabio Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Dnes s psékem ráno i odpol …. Takže AM / PM ….. nějak se od nich nemůžu odtrhnout a pověnovat se ostatním už asi 14 dní , docela v kuse…. 2
FantasticFabio Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června V 8. 6. 2025 v 16:35, Žulda napsal: Nemáte je někdo na kůži? By to nemuselo ke košili vypadat úplně blbě, nějaká tmavší kožka... To víš, potápky na kůži ….to je taková divná věc ….. no jestli se nikdo neozve, mohl bys být první ….. mrkni ještě do jiných vláken , jestli někdo nemá potápky na kůži a zkus odhadnout….. jestli jim to sekne!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se