Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem sice novic, ale mám tu drzost: pánové (a dámy), kolik je nás v Liberci, nestálo by to za to, sejít se taky někdy v hospodě? Teď je tady u nás stejně zrovna taková divná doba, nic moc se nedá dělat...

Odesláno
Jsem sice novic, ale mám tu drzost: pánové (a dámy), kolik je nás v Liberci, nestálo by to za to, sejít se taky někdy v hospodě? Teď je tady u nás stejně zrovna taková divná doba, nic moc se nedá dělat...

Já to beru šéfe. :thumbsup_anim:

Odesláno
Já to beru šéfe. :thumbsup_anim:

Jo, zrovna mi tady hraběnka brblá přes rameno, že to bude nejlepší, alespoň s tím nebudeme prej otravovat v práci.... :whistle:

Odesláno

Jsem z Jablonce, ale pokud čas dovolí, rád dorazím. Člověk nemá s kým o těch kukačkách poklábosit. Lehce jsem nakazil bráchu (ARCHIMEDE) a tátu (STEINHART na cestě), ale jinak jsem spíš za blázna. Což může mít taky někdy svý klady..

Odesláno (upraveno)

Tak nevím, jestli je v Liberci tak málo vyznavačů tiků neba tak málo typických chronomagiků - viz vlákno New Milise :cheers:

Upraveno uživatelem M916
Odesláno

Tak já z objektivních důvodů určitě nedorazím, nicméně ten, kdo vymyslel název Chronomagik, by zasloužil uznání. Moc pěkně to zní i vypadá a já navrhuji z toho udělat oficielní terminus technicus. :thumbsup_anim:

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Nějak nám akcička usnula, koukám, že kolegové z jiných krajů jsou podstatně aktivnější :wine: :cheers: :drunk: :lol: .

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
Nějak nám akcička usnula, koukám, že kolegové z jiných krajů jsou podstatně aktivnější :wine: :cheers: :drunk: :lol: .

Hmmm, pravdu díš, zdálo se mi, že cca 5 reakcí je málo, tak dáme ještě jedno kolo a příští týdem rozhodneme kdy a kde?

Návštěvník Snow
Odesláno
Hmmm, pravdu díš, zdálo se mi, že cca 5 reakcí je málo, tak dáme ještě jedno kolo a příští týdem rozhodneme kdy a kde?

Určitě, ale kdo to zorganizuje, ujmeš se funkce šéfa ?

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Nu, vyhrabuju starýho kostlivce; rok se s rokem skroro sešel, pánové, máte zájem se na severu sejít? Navrhuju polovinu ledna, to je takový mrtvý čas... kdo by chtěl?

Upraveno uživatelem M916

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...