Návštěvník YPO Odesláno 22. června 2008 Nahlásit Odesláno 22. června 2008 info z jedneho webu: The Casio G-Shock Riseman GW-9200 will be available on June 28th, 2008 and will retail for ¥27,000 which, as of today, is about $260. tady jsou levnější a budou už 23 jůna
Baker Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 tady jsou levnější a budou už 23 jůna na Youtube, vcera objednany
Baker Odesláno 3. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2008 (upraveno) Tak jsou doma. Velmi dobre zpracovani, milion funkci, WR200m, mineralni sklo. Jak pise YPO - nejlepsi je Casio Mozna napisu kratkou recenzi, jen co se prokousu 2cm tlustym manualem. Upraveno 13. října 2008 uživatelem Baker
Návštěvník YPO Odesláno 3. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2008 Tak jsou doma. Za $170 jsou to skvele vikendovky. Velmi dobre zpracovani, milion funkci, WR200m, mineralni sklo. Jak pise YPO - nejlepsi je Casio Mozna napisu kratkou recenzi, jen co se prokousu 2cm tlustym manualem. jak je to velký? ----- fotku na ruce !!!
Milil Odesláno 3. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2008 Gratuluju, tenhle kousek je teda vskutku decentní záležitost! Na recenzi se těším. Ten manual je tlustej, ale je v něm spousta jazyků, tak to budeš mít hned Já mám Casio taky rád (speciálně teda G-Shocky), ale některé věci u nich přeci jen mrzí v porovnání s Timexama. - Nemaj tak propracované budíčky. Nenašel jsem u Casia model, kde by šel nastavit budíček jen na pracovní dny a třeba jen na víkendy. - Nemaj tak dobře čitelný displej. Mám GW-M5600 což je stejná technologie jako jsou na těch tvejch a mám i nějaké Timexy a u nich je lepší čitelnost displeje z větších úhlů. A speciálně modely Timexu s tím zeleným displejem (jako třeba některé Ironmany), ty maj čitelnost přímo parádní. Ale co si budem povídat, G-Shock, je G-Shock a takovouhle kombinaci funkcí nemá Timex u žádného svého modelu ani náhodou a tyhle ti závidím
Baker Odesláno 3. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2008 jak je to velký? ----- fotku na ruce !!! Mizerna fotka, mizernym fotakem na mizerne ruze + porovnani s hodinkama, ktere duverne znas.
Baker Odesláno 3. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2008 Ten manual je tlustej, ale je v něm spousta jazyků, tak to budeš mít hned To mas pravdu, ale ty kalibrace vyskomeru, barometru ... z toho jsem zatim zmateny. Alespon ze jsem nastavil spravnou synchronizaci casu
Návštěvník YPO Odesláno 3. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2008 Mizerna fotka, mizernym fotakem na mizerne ruze + porovnani s hodinkama, ktere duverne znas. jj ... dík .... akurátní
Milil Odesláno 3. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2008 To mas pravdu, ale ty kalibrace vyskomeru, barometru ... z toho jsem zatim zmateny. Alespon ze jsem nastavil spravnou synchronizaci casu Myslím, že barometr nenastavuješ, nastavuješ výškoměr. Nevím úplně přesně jak se to nastavuje u Casií neb ty nemám žádné s výškoměrem, ale u Timexu je to jednoduché. Zjistíš si výšku místa kde se nacházíš a tu tam nastavíš. Výšku si buď zjistíš podle internetu nebo když jsi někde na výletě, tak podle značek které jsou prý na každém vlakovém nádraží. Případně třeba podle GPS.
Baker Odesláno 3. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2008 Výšku si buď zjistíš podle internetu Super. Diky !
cigi Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Mají měnitelný řemen/tah? Mají universální, nebo speciální k tomu modelu? Právě jsem asi opustil nudný svět mechanické časomíry plný přecitlivělých ješitů. Tohle je vynikající !!
Návštěvník YPO Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Mají měnitelný řemen/tah? Mají universální, nebo speciální k tomu modelu? Právě jsem asi opustil nudný svět mechanické časomíry plný přecitlivělých ješitů. Tohle je vynikající !! přeci bys nechtěl tyhle noblesní hodinky prznit nějakou kůží nebo hnusným kovem AŤ ŽIJE PLAST
cigi Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Jasně, že chci plastový!! Ale jde o to ho sehnat - mám v tomhle ohledu s casio špatnou zkušenost.
Návštěvník YPO Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Jasně, že chci plastový!! Ale jde o to ho sehnat - mám v tomhle ohledu s casio špatnou zkušenost. myslím, že se tyhle hodinky po defektu vyhazují do koše, ale možná Ti místní mariňáci poradí EDIT: něco se dá najít : http://cgi.ebay.com/Casio-Rasin-Watch-Band...1QQcmdZViewItem
kubson Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 ještě jsem našel tyhle, jsou méně hranaté, ale nevím co je to za model..
Návštěvník YPO Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 ještě jsem našel tyhle, jsou méně hranaté, ale nevím co je to za model.. GW5600BCJ-1 --- nebo tak nějak pouze US a Japan
Milil Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 ju, diky za link jina vec je vylomeni dirky na stezejky na pouzdre... asi dvoje Casia se mi tu takhle vali... Tady ještě jeden link: http://www.tiktox.com/casio-straps/g-shock/22.htm Ale s vylomenejma stěžejkama je ti to stejně k prdu Někde jsem kdysi zahlédl i prodej pouzder, ale zaboha to nemůžu najít.
Milil Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Děkuju! Kdybys narazil i na ta pouzdra, poděl se, prosím Pouzdra jsem zatím nenašel, ale našel jsem návod jak si vyrobit inverzní displej http://www.g-peopleland.com/chris_negative_display.htm
Milil Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Takže tady jsou prodejci náhradních pouzder - CasioSalesAndService: http://www.casiosalesandservice.com/istar....p;numperpage=10 - eBay Anytime 310: http://stores.ebay.com/Anytime-310_Casio-w...2QQftidZ1QQtZkm Když jsem to tak hledl, tak jsem vo fóru na Watchuseek na několik vláken kde si lidi představujou přebarvené G-Shocky. Koupí bílé hodinky (nebo bílé pouzdro a řemínek) a obarvěj si ho dle libosti Například na modro nebo oranžovo (1) / oranžovo (2)
Baker Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Mají měnitelný řemen/tah? Mají universální, nebo speciální k tomu modelu? Právě jsem asi opustil nudný svět mechanické časomíry plný přecitlivělých ješitů. Tohle je vynikající !! Tady je reseni
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se