shewcza Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Převzal jsem štafetu od Vojty. Nosil jsem jeden den a udělaly 3 vteřiny do plusu. Za mě dobrý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Tož gratulace a vítej mezi námi. Jak tak koukám, pilotky obecně u majitelů Alpin převládají, až mám tendence taky zase nějaké pořídit, abych zapadl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Jsou to moc hezký univerzály. Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Pěkný, a závidím to plný dýnko :-) Copak to máš za řemen ? Podle tloušťky u stěžejek bych řekl že možná originál ... jaký popř. je ? Já ten svůj musel hned shodit, nedalo se to nosit, moc tvrdý.Nejak jsem zanedbal odpoved, ano remen je origo, vypada skvele ale je moc tvrdy, nicmene je stale nasazen, zatim jsem nemel cas pohlednout se po jinem, tipy uvitam... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Bells a Toom: děkuji pánové, myslím, že po ježíškovi se budeme v tomto vlákně setkávat pravidelněji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 13. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Tomu mám rozumnět tak, že si ty pilotky naježíš, nebo budou ještě nějaké další Alpiny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Přesně tak, ty co jsem fotil, dostanu od mé lepší polovičky až pod stromeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 14. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Takže proto pouze jedno denní nošení, už to do sebe zapadá Inu tak se máš rozhodně na co těšit, to budou pěkné Vánoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Startimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Chlape-jednoduché a pekné. Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Díky Jožko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 30. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Inu už jsi se dočkal, tak snad tě po dobu čekání nepřešli.Btw: Třetí fotka je dost dobrá, i když k pilotkách bych si představoval přece jen jiné prostředí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Super. Kdyby byla soutěž o nejlepší dizajn sportovně- letecko- volnočasově- oblekových univerzálek za nejlepší cenu, musej to vyhrát právě tyhle Alpiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allo Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 "Chytré" Alpiny. Až bude chvilka, pokusím se je nafotit lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 "Chytré" Alpiny. Až bude chvilka, pokusím se je nafotit lépe Pěkné, Smartky tady ještě nebyly a vůbec nevypadají špatně, člověk by ani nepoznal, že jsou to právě smartky, takové řešení se mi líbí. Určitě přihoď nějaké další fotky, mají krásnou tu modrou na cifru, to by si rozhodně další foto zasloužilo a můžeš se i více rozepsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allo Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Právě probíhá testování co umí a jak dobře, napíšu za pár dní nějakou krátkou recenzi i s fotkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allo Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Tak jsem se dneska snažil nafotit pár trošku lepších fotek, i když fotovýbavu nemám. Nicméně - sepisuju dojmy a zítra to hodím do recenzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Vypadají fakt pěkně, cifr má krásný odstín, indexy a ručky, jako mám na Alpinerech, dobrá to kombinace. Smart, který není na první dobrou absolutně poznat, to by šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abraka111 Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Hlasim se do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se