Toom Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Tak jsem se dneska snažil nafotit pár trošku lepších fotek, i když fotovýbavu nemám. Nicméně - sepisuju dojmy a zítra to hodím do recenzí Barva ciferniku i remenu super Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Tak jsem přezul na novej řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Apartní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Tak jsem přezul na novej řemen Mě teda k pilotkám krokouš moc nejde, abych byl zcela upřímný, ale jestli je to za tebe ok, tak to je hlavní. Tydle Alpiny jsou skvělé, škoda že takto i nepokračují, novinky mě nějak neuchvátili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Chtělo to změnu, nosím v 90% černé polobotky a černý opasek, tak ať to ladí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Jedna ze vzduchu?? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Pilotky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Tak jsem přezul na novej řemen Nech ho tam, máš to super. Netlačí tě někdy ta korunka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubko Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 (upraveno) Ahojte, len tak bez komentáře: ALPINA STARTIMER PILOT Upraveno 21. února 2018 uživatelem jakubko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Toblin: tlačí, ale pro krásu se musí trpět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 (upraveno) Toblin: tlačí, ale pro krásu se musí trpět :-)Hrdino @Alpinosiči, Bellsi - dejte taky ňáký fotky do hlavního vlákna na ruce, jó?! Upraveno 26. února 2018 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 27. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 to Toblin, když mě se líbí tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 to Toblin, když mě se líbí tady IMG_8397.jpgpekná prd... hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abraka111 Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Přezuto na NATO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 5. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Dvakrát Alpinery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Zůstaly na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Dobře Ty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 11. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Ace paráda gratuluju, ještě jim sežeň nějaký vhodnější řemen. Origo krokouš stojí za prd, což sám moc dobře vím, jelikož ho mám také doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se