lolohh Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2008 Takže je to snad vyřešeno. Dnes jsem je odnesl k Dušákovi a bez mrknutí oka vadu uznali a vzali je do záruční opravy. Bohužel teď budu měsíc bez B čekat na nový číselník. Jsem zvědavý na výsledek. Údajně se s tím ještě nesetkali, pouze snad jednou měnili lunetu. Jenom doufám, že se tou opravou nepo...e zase něco jiného... Náhodou jsem narazil na toto vlákno, nevíte někdo (pravděpodobně tedy jen Čistič), jak to dopadlo?
Cyber Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2008 Takže je to snad vyřešeno. Dnes jsem je odnesl k Dušákovi a bez mrknutí oka vadu uznali a vzali je do záruční opravy. Bohužel teď budu měsíc bez B čekat na nový číselník. Jsem zvědavý na výsledek. Údajně se s tím ještě nesetkali, pouze snad jednou měnili lunetu. Jenom doufám, že se tou opravou nepo...e zase něco jiného... Držím palce. Máš odvahu...já bych ji neměl...
Ejabejaroz Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Odesláno 19. července 2008 Ten přístup u Dušáků je mi nějakej divnej. Když jsem přišel v záruce s problematickým tlačítkem tak taky 6 týdnů bez hodinek, prý objednání dílu. Na to, že by jenom objednali (byl jsem ochoten složit zálohu na díl) a vyměnili až to dorazí slyšet nechtěli. Že by neměli náhradní tlačítko do Chronomatu? Podle mě to posílají do Švajcu a jen se tváří, že opravují. Navíc ten malinkej papírek coby potvrzení že jsem jim nechal hodinky za 100k Co si o tom myslíte?
Návštěvník YPO Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Odesláno 19. července 2008 Ten přístup u Dušáků je mi nějakej divnej. Když jsem přišel v záruce s problematickým tlačítkem tak taky 6 týdnů bez hodinek, prý objednání dílu. Na to, že by jenom objednali (byl jsem ochoten složit zálohu na díl) a vyměnili až to dorazí slyšet nechtěli. Že by neměli náhradní tlačítko do Chronomatu? Podle mě to posílají do Švajcu a jen se tváří, že opravují. Navíc ten malinkej papírek coby potvrzení že jsem jim nechal hodinky za 100k Co si o tom myslíte? ..... jestli byl v servisu jako přejímací technik "kožený ksicht" tak jsi ztracen
Ejabejaroz Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Odesláno 19. července 2008 ..... jestli byl v servisu jako přejímací technik "kožený ksicht" tak jsi ztracen Jo, tak přibližně vypadal
Návštěvník YPO Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Odesláno 19. července 2008 Jo, tak přibližně vypadal ...určitě to dobře dopadne .... příště běž do Carollina v Pařížské - mám s nimi lepší zkušenosti (ostatně můžeš si tady na foru přečíst pár recenzí obchodů)
Ejabejaroz Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Odesláno 19. července 2008 ...určitě to dobře dopadne .... příště běž do Carollina v Pařížské - mám s nimi lepší zkušenosti (ostatně můžeš si tady na foru přečíst pár recenzí obchodů) Jo, už to dopadlo , je to pár měsíců stará historie. Ti profíci hodináři se u nás holt ještě musej učit... Před rokem jsem měl další zkušenost, tentokrát u Bechyně: Ještě za minulého režimu jsem tam koukal na Rolexy, tak když jsem se zmohl na GMT Master II, šel jsem tam. Prodavačka mě dostala, nevěděla jak je nařídit, prý ať počkám až přijdou technici z oběda Myslel jsem, že se jedná o skrytou kameru, ale vtip to nebyl...
Ejabejaroz Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Odesláno 19. července 2008 Jo, už to dopadlo , je to pár měsíců stará historie. Ti profíci hodináři se u nás holt ještě musej učit... Před rokem jsem měl další zkušenost, tentokrát u Bechyně: Ještě za minulého režimu jsem tam koukal na Rolexy, tak když jsem se zmohl na GMT Master II, šel jsem tam. Prodavačka mě dostala, nevěděla jak je nařídit, prý ať počkám až přijdou technici z oběda Myslel jsem, že se jedná o skrytou kameru, ale vtip to nebyl... Jo a stejná zkušenost na letišti, tam zase neuměli nastavit Olympuse...
Návštěvník YPO Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Odesláno 19. července 2008 Jo, už to dopadlo , je to pár měsíců stará historie. Ti profíci hodináři se u nás holt ještě musej učit... Před rokem jsem měl další zkušenost, tentokrát u Bechyně: Ještě za minulého režimu jsem tam koukal na Rolexy, tak když jsem se zmohl na GMT Master II, šel jsem tam. Prodavačka mě dostala, nevěděla jak je nařídit, prý ať počkám až přijdou technici z oběda Myslel jsem, že se jedná o skrytou kameru, ale vtip to nebyl... ... to je celkem běžný jev .... taky bych se za 12t hrubého neusmíval a učil nějaké technické parametry ...... u Bechyně mě to ovšem celkem dost překvapuje .....
Ejabejaroz Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Odesláno 19. července 2008 ... to je celkem běžný jev .... taky bych se za 12t hrubého neusmíval a učil nějaké technické parametry ...... u Bechyně mě to ovšem celkem dost překvapuje ..... Souhlas, fakt mě to mrzelo, byla to pro mě velká událost a tohle mi to malinko pokazilo...
OldaA Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Odesláno 19. července 2008 (upraveno) Ale byla mila a prijemna :-) Zazil jsem podonou situaci... nekolik tisic kilometru od CR. Upraveno 19. července 2008 uživatelem OldaA
Cyber Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Odesláno 19. července 2008 (upraveno) ..... jestli byl v servisu jako přejímací technik "kožený ksicht" tak jsi ztracen Jojo, kožený xicht tam bývá často. U mě zvítězil v soutěži o nejstupidnější dotaz roku.... a to za saoutěžní otázku " a něštouralo se Vám v tom strojku nějaký dítě ( Breitling ). Nejen že je milý a pozorný, ale i ochotný a inteligentní. To jednou našel moje jméno v databázi už za 6 minut! Upraveno 19. července 2008 uživatelem Cyber
tom.hd Odesláno 25. července 2008 Nahlásit Odesláno 25. července 2008 No tedy, zajimalo by me, jak to U Dusaka dopadlo? Pravda, taky jsem vsude videl zatim Heritage s bilymi napisy... . A i beru ten fakt, ze od B clovek ocekava bezchybnou kvalitu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se