Přejít na obsah

Na pravé nebo na levé?

brasil

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Jako leváka mě asi nikdy nenapadlo nosit hodinky jinde než na levé ruce.Manipulace s korunkou s hodinkami na pravé ruce by byla dost neortodoxní :guiltysmiley:

Odesláno

je to spíš anketa o tom, kolik je mezi námi leváků a praváků :guiltysmiley:

Takže, jsem pravák tedy na levé a po celý den ve vodě (podle hodinek) i na suchu. Na ekzémy netrpím a je mi jedno jde li o ocel, titan, kůži či cokoli jiného. Na noc si hodinky zásadně sundávám....mám je totiž móóóc rád

Odesláno
Hodinky nosím zásadně na obou rukou aby bylo vidět, že na to mám. A zásadně je na noc nesundávám protože takhle vím s kým spím. :thumbsup_anim:

tak to ja jen na jedne (chudy pribuzny :crying_anim: ;) ), ale s tim dalsim nemuzu nez souhlasit :speak_cool:

• Po roku...
Odesláno

ja som LAVAK a uz od malicka nosim hodinky na pravej ruke. Prve hodinky som dostal na svate prijimanie a hned dvoje. Jedne od krsnej a druhe od krsneho. :thumbsup_anim:

Potom som na narodeniny dostal casio digitalky a tie som nosil az kym sa nerozpadol na nich remienok a potom som dlhych 8rokov nenosil ziadne, az kym som sa nedostal na stranky chronomagu. :wallbash:

Odesláno

Jsem pravák a hodinky nosím na levé.

Při čtení tohoto vlákna jsem zkusil na chvíli změnu, dal jsem si hodinky na pravou ruku. A zjistil pár zajímavostí.

1. moje pravá ruka, i když má asi více pohybu, je silnější. Řemínek mi je těsný, hodinky se moc nemohou hýbat, na levé je to v pohodě.

2. druhé zjištění je ještě zajímavější. Hodinky jsou neskutečně těžké. Na levé nic necítím, hodinky nevnímám. Po přehození na pravou ruku jsem byl jako v okovech. Ruka se jen velmi těžko vyrovnávala s váhou hodinek. Zajímavé také je, že když jsem si před několika lety kupoval Citizen, měl jsem před tím Casio - lehké hodinky. Citizen jsou docela těžké, ale změnu jsem moc nevnímal, levá ruka si hned na jinou váhu zvykla. Pravá se teď bránila. Asi jde jen o pocit, kdo ví, jak by to vypadalo po pár dnech - ale zkoušet to nebudu.

Odesláno

Mám úchylku!

Asi deset let jsem nenosil hodinky vůbec, potom jsem je začal milovat, ale nesnášel jsem je na ruce - nebyl jsem zvyklý. No a nikdy jsem si nezvykl, proto je za den přehodím tak pětkrát z pravé na levou.

Jinak je pravda, že na pravé se víc ošolíchají.

Mam tady trapnej dotaz-lidi co nosí hodinky na pravé ruce je tam nosí proto, že sou zvyklí a je jim to pohodlnější, nebo to má i nějaký hlubší význam?

Odesláno
Hodinky jsou neskutečně těžké. Na levé nic necítím, hodinky nevnímám. Po přehození na pravou ruku jsem byl jako v okovech. Ruka se jen velmi těžko vyrovnávala s váhou hodinek. Zajímavé také je, že když jsem si před několika lety kupoval Citizen, měl jsem před tím Casio - lehké hodinky. Citizen jsou docela těžké, ale změnu jsem moc nevnímal, levá ruka si hned na jinou váhu zvykla. Pravá se teď bránila. Asi jde jen o pocit, kdo ví, jak by to vypadalo po pár dnech - ale zkoušet to nebudu.

Klidne to zkus. Ja si zvykl za tyden. Je to jen zvyk.

Odesláno
A víte, že většinou jsou hodinky (resp.kalibry navrhovány a konstruovány) na nošení na levé ruce? Pokud je budete nosit na pravé, může to mít vliv na přesnost.

Me to nevadi :-) Ani jsem si nevsiml, ze bych mel jinou odchylku nez mi rekne kupujici - pravak. Myslim, ze u vetsiny hodinek by mnohem vic zmensil odchylku vibrograf:-))

Odesláno
Jako levák vždy na levé. Na pravé mi to přijde strašne nepřirozené.

Hodinky na pravé mi přijdou podobné, jako naušnice v pravém uchu. Nevím proč.....

Mně přijde u chlapa náušnice nepřirozená, ať je v jakémkoliv uchu.

Jinak jsem levák a hodinky mám na pravé ruce. Přijde mi, že tam jsou více chráněná před poškozením.

Odesláno

Já jsem levák a nosím je na levé, přijde mi, že mám pravou ruku daleko gramlavější a tudíž bych je pocitově dříve rozsekal.

Asi založím vlákno Na noze, nebo na ruce? :XD

Odesláno

Snad nikoho neurazím, když řeknu, že se u nás obecně nosí hodinky na levý ruce.

Ale viděl jsem nějaký srandovní video z ruska, kde vtip spočíval v tom, že se taková pěkná hodně kozatá holčina ptala chlapů nesoucích si pulitr piva, na to, kolik je hodin.

Všichni si vycamrali pívo na břicho.

Tak jsem si říkal, jak je to možný. Pivo nosim v pravačce a hodinky mam na levý, tak jsem si to pustil ještě jednou a skutečně. Oni měli všichni hodinky na pravý.

Takže mě napadlo, jestli rusové nenosí hodinky na pravačce, aby je každej hned při podání ruky pěkně viděl.

Nevíte o tom něco?

Návštěvník Tada
Odesláno

Ale viděl jsem nějaký srandovní video z ruska, kde vtip spočíval v tom, že se taková pěkná hodně kozatá holčina ptala chlapů nesoucích si pulitr piva, na to, kolik je hodin.

Tak jsem si říkal, jak je to možný. Pivo nosim v pravačce a hodinky mam na levý, tak jsem si to pustil ještě jednou a skutečně. Oni měli všichni hodinky na pravý.

Takže mě napadlo, jestli rusové nenosí hodinky na pravačce, aby je každej hned při podání ruky pěkně viděl.

Nevíte o tom něco?

Nařízení ještě od Cara

Odesláno

Nevíte o tom něco?

... a mohl si vybrat jestli je štípne. :)

Jakožto striktní levák je nosím zásadně na pravý. Vždycky mi přišlo moc fajn že korunka netlačí do zápěstí. A šikovnej sem natolik, že ji je bez problémů dokážu obsluhovat i v týhle poloze:).

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...