SUBO Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 (upraveno) Zdravím vás,tak kde zacat?Zachcelo sa mi opat nejakych ručičkových hodiniek(vid moj popis)tak som zalozil v nakupnej poradni temu Divers solar watch: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/102926-divers-solar-watch/Kedze Seiko ma uz nejako neoslovuje so svojimi modelmi,vybral som iných Japoncov Po dlhom hladani som konecne nasiel hodinky ktore splnili moje poziadavky ba dokonca viac!Limit ktory som si stanovil pre kupu sa da povedat ze sa strojnasobnil no ked som ich zbadal hovorim si: Tie musia byt MOJE!A tak sa aj stalo som snich uplne Hotový!!!Inak chcem sa podakovat vsetkym co mi pomohli s vyberom a hlavne Zdenku Mikudíkovi s www.iHodinarstvi.cz za jeho Mega Profesionalny pristup(aj cez vikend),obchod maximalne doporucujem!Pridavam nejake fotky..Sú Tu Krásky,až sa bojim ze sa im nieco stane ked ich nosim Ešte chcem dodat,ze mi sedia akoby boli pre mna vyrobene Titan nechladí,su lahke akurat(106g)ten Tah je proste dizajnova pecka ale chyba mi na nom jemne stelovanie dlzky/obvodu ale skratili mi ich(v iHodinarstvi.cz)presne na moj pozadovany obvod,tak dufam ze sa mi ruka tolko nezvacsí Upraveno 28. března 2017 uživatelem SUBO
bandicoot Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 To zpracování vypadá moc pěkně. Citizen umí udělat nabušený hodinky v decentním provedení.
JanNovakJan Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Nedá mně to se nezeptat - co ta záruka 5 let, kterou Citizen obvykle dává? Na webu toho hodinářství jsou jenom roky 2, což při ceně 15t.Kč moc oslnivě nevypadá Hodinky ale samozřejmě parádní, o tom žádná
vraby Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 (upraveno) Nedá mně to se nezeptat - co ta záruka 5 let, kterou Citizen obvykle dává? Na webu toho hodinářství jsou jenom roky 2, což při ceně 15t.Kč moc oslnivě nevypadá Hodinky ale samozřejmě parádní, o tom žádná ty zase řešíš cocotiny-božehodinky vypadají dobře,zrovna také po Citizen koukám,ale to bych musel něco prodat. Upraveno 28. března 2017 uživatelem vraby
JanNovakJan Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Co máš za problém? Něco doma? Tak si to v klidu vyřeš a netahej to sem, dík.
vraby Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Co máš za problém? Něco doma? Tak si to v klidu vyřeš a netahej to sem, dík.doma nahovno a ještě ty do toho.
JanNovakJan Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 To máš blbý, ale já ti s tím fakt nepomůžu. Takže - při vynechání tvoji dvou příspěvkové komické vložky - je celkem zásadní, jestli záruka trvá 2 roky nebo 5 roků.
SUBO Odesláno 28. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Chlapi klud Zaruka je 24 mesiacov,iba autorizovaný predajca dava 5 ročnu zaruku - nezabudaj ze cena bude uz niekde inde potom a to je v tom zohladnene si myslim,porovnaj si ceny napr kolko stoja v DE a na iHodinarstvi.cz Mne staci zaruka standartna,ked vydrzia tuto dobu tak vydrzia si myslim uz do vymeny lithiumiontovej baterky
JanNovakJan Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Nejenom u AD, třeba Timestore dává taky 5 let (a jak to dělají je jejich věc). Jinak tytéž hodinky v oceli jsou v UK se zárukou 5 let a cenou 9900Kč http://www.watchshop.com/mens-citizen-chrono-perpetual-a-t-alarm-chronograph-radio-controlled-eco-drive-watch-at4008-51e-p99940677.html a v onom výše uvedeném eshopu se zárukou 2 roky a cenou 12000Kč http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/citizen/panske/9793-hodinky-citizen-at4008-51e-chrono-radiocontrolled.htm , tj. výhodnost není vždy úplně jasná. Ale OK, Citizen by měl vydržet, takže nebudu malovat čerta na zeď
SUBO Odesláno 28. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2017 (upraveno) Vobec ma to netrapi,vedel som do coho idem.Myslim ze ani po 24 mesiacoch nebude problem s pozarucným servisom kedze komunikacia s e-shopom bola ako som hore uviedol,narozdiel od stranky chronoshop.cz kde mi odpisali po troch dnoch..tak asi tak.Inak hodinky sa nastavuju sami v noci cize namahane su neni ani korunka(napr. pri srobovacej-nastavovanie kazdy druhy den/automaty) a v tme sa daju po 30min do eko rezimu,sekundovka sa nehybe,baterka sa nevymiena takze maju velke predpoklady k dlhej zivotnosti,narozdiel od inych znaciek ked je taktiez standart 24 mesiacov zarucna doba Upraveno 28. března 2017 uživatelem SUBO
vraby Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Honzík Nováků rád kazí radost z new hodinek,toho si nevšímej. Hlavně,že Ti dělají radost.
JanNovakJan Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Kdybys neměl dneska ty osobní problémy tak zjistíš, že to o záruce jsem psal už před koupí oněch hodinek, tudíž se nejedná o kažení radosti z nákupu nových
Dokusan Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Nejenom u AD, třeba Timestore dává taky 5 let (a jak to dělají je jejich věc). Jinak tytéž hodinky v oceli jsou v UK se zárukou 5 let a cenou 9900Kč http://www.watchshop.com/mens-citizen-chrono-perpetual-a-t-alarm-chronograph-radio-controlled-eco-drive-watch-at4008-51e-p99940677.html a v onom výše uvedeném eshopu se zárukou 2 roky a cenou 12000Kč http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/citizen/panske/9793-hodinky-citizen-at4008-51e-chrono-radiocontrolled.htm , tj. výhodnost není vždy úplně jasná. Ale OK, Citizen by měl vydržet, takže nebudu malovat čerta na zeď Ty jsi opravdu *uj.
JanNovakJan Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Přestaň trollovat, seš tady sotva 3/4 roku, tak se uklidni a piš k tématu.
SUBO Odesláno 29. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2017 (upraveno) Dakujem za vase pozitivne ohlasy ze sa hodinky pacia aj bez 5 rocnej zaruky Upraveno 29. března 2017 uživatelem SUBO
Dokusan Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 Přestaň trollovat, seš tady sotva 3/4 roku, tak se uklidni a piš k tématu.Hluboce se omlouvám Tvému dvouapulletemu Chrono majestatu. K tematu: hodinky jsou super. Gratulace. OT: Na tvou osobu si člověk dle tvých postů udělá úsudek i za 3/4 roku
SUBO Odesláno 1. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Vsimite si tie bodky na tej lumino fotke,to je vytvorene sklickom v skutocnosti este lepsie vidiet,to su maniaci ina jeba
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se