Povidláček Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Jsou pěkný, jen jsem ten nápis na cifru na mobilu četl jako Captain Cock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turiec Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Právě jsem pořídil a vypadaji skvěle . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggus_Dykus Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 Moc hezké. A na ruce nejsou kvůli použitým materiálům ani moc cítit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 S akou znackou je mozne Rado porovnavat? Cena vs prestiz. Longines? Tag Heuer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Ten Cock vyzera slusne no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Právě jsem pořídil a vypadaji skvěle .Gratulace, jsou opravdu moc pěkné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se