accutron Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 (upraveno) Všechny zájemce o svět hodinek domácí i zahraniční provinience si dovoluji pozvat na druhý ročník Novoměstských hodinářských dní, který se bude konat od pátku 19. 5. do soboty 20. 5. 2017 v novoměstském hotelu Rajská zahrada. Kromě témat vztahujících se k historii hodinek Prim je na programu řada zajímavých přednášek od tuzemských hodinářských odborníků. Navíc si návštěvníci budou moci poprvé v historii prohlédnout kompletní sbírku legendárních hodinek Prim Orlík. Kapacita přednáškového sálu je omezená a proto případným zájemcům doporučuji zakoupit si lístky v předprodeji. Jeden z předplatitelů bude na konci akce vylosován a získá autorem podepsaný výtist knihy HODINKY PRIM 1954-1994. Bližší informace najdete na www.hodinarskedny.cz Upraveno 29. března 2017 uživatelem accutron
Honza.manta Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 Já tomu nějak nerozumím. Máme to tam z Prahy docela dost daleko a program v pátek od 13:30 znamená nejít vůbec do práce. Pátek je normální pracovní den. Třeba já si to nemohu dovolit. Škoda.
accutron Odesláno 29. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2017 (upraveno) Je mi líto, ale jiný termín než pátek a sobota mi z rodinných důvodů nevyšel. Myslím si, že z Prahy je možné dostat se do NMnM během dvou hodin. Bylo by pro Tebe řešením, kdyby se v pátek 19. května posunul začátek programu z 13:30 na 15:00? V tom případě by stačilo, aby jsi do NMnM dorazil v 16:00 a stihl tak druhou skupinu pro komentovanou prohlídku v muzeu. Ostatní přednášky by se pak posunuly o hodinu a půl a páteční program by pak končil okolo půl osmé. Upraveno 29. března 2017 uživatelem accutron
Honza.manta Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 Bohužel nebylo. Já mám pracovní dobu cca 12 hodin, takže mohu přijet v lepším případě večer, v horším až ráno. Pracovní dny nedávám, bohužel.
straspol Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Taky to letos bohužel nedám. Poprosím o pečlivou dokumentaci ty co to dokážou a že v pizzerii pozdravuju
accutron Odesláno 16. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Taky to letos bohužel nedám. Poprosím o pečlivou dokumentaci ty co to dokážou a že v pizzerii pozdravuju To je velká škoda. Ty i Honza nám budete scházet.
straspol Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Já to mám bez šance- tou dobou se vracím po konzertě přes půl Evropy. Nedal bych to tak jak tak.Ale jak já na Vás budu myslet- pánové, to se naškytáte !!
Josef01 Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 To je těžký se trefit do termínů, mě to by zase vyhovovalo hned v pátek od 10 hodin a pak jet odpoledne na RLX sraz
klasik51 Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Jj, je to tak vždycky, nedá se zavděčit všem. Já jsem do 20.5. v lázních. Škoda, loni jsem byl, jel bych zase.
Tikal Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 (upraveno) Tak to já zase jedu i s juniorem Lístky jsem si objednal, takže už jen těšení....Fotit bude Junior, ten ještě použitelný Upraveno 18. dubna 2017 uživatelem Tikal
accutron Odesláno 2. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2017 S lítosti musím oznámit, že NOVOMĚSTSKÉ HODINÁŘSKÉ DNY se letos ruší. Bohužel se zatím nepodařilo v předprodeji prodat dostatečné množství vstupenek, abychom s manželkou měli šanci zaplatit náklady celé akce. Snad někdy příště ...
Návštěvník Mitak Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Škoda, já bych jel, ale v tomto čase je tam pravidelná kolize s dalšíma hodinkovýma akcema (Rolex/Panerai, Seiko srazy). Nebylo by lepší to pořádat třeba spíš po prázdninách, kdy je ještě vcelku teplo i na rodinný výlet?
zekon7302 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Zajímavé, všechny srazy se sešly v jeden termín, to je nějaký bojkot?
Návštěvník Mitak Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Seiko a Rolex nejsou ve stejném termínu. Takže se to kryje jen s Rolex srazem a pochybuju, že by se Sibiř potřeboval nějak prát s fanouškama značky Prim :-)
sta Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Sibir je takovym babisem tohoto fora. Nejdriv se prosadil do vedeni a ted chce znicit "mensi znacky"
straspol Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 S lítosti musím oznámit, že NOVOMĚSTSKÉ HODINÁŘSKÉ DNY se letos ruší. Bohužel se zatím nepodařilo v předprodeji prodat dostatečné množství vstupenek, abychom s manželkou měli šanci zaplatit náklady celé akce. Snad někdy příště ...To je mi líto. Doufám že se jiný termín vydaří- zase zabojuju o domácí propustku.
Tikal Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 (upraveno) Škoda, byl jsem s juniorem natěšený.A ty prachy za fotky, by se taky šikly ;-) Upraveno 2. května 2017 uživatelem Tikal
Honza.manta Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Já to skutečně nestíhal, je mi to líto, že to padlo.
klasik51 Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Odesláno 7. května 2017 A ty prachy za fotky, by se taky šikly ;-)tak jsem ušetřil za fotky můžu to pustit v lázníchna jednu stranu škoda, že se nepovedlo, na druhou stranu se mi jiný termín třeba bude hodit
accutron Odesláno 14. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2017 S lítosti musím oznámit, že NOVOMĚSTSKÉ HODINÁŘSKÉ DNY se letos ruší. Bohužel se zatím nepodařilo v předprodeji prodat dostatečné množství vstupenek, abychom s manželkou měli šanci zaplatit náklady celé akce. Snad někdy příště ... Akci v původně plánovaném rozsahu jsem musel zrušit, ale pro ty z vás, kteří budete mít čas a chuť, tak pořádám tři komentované prohlídky novoměstských květinových hodin a muzejní expozice hodinek Prim v Městském muzeu Nové Město nad Metují. V pátek 19. 5. 2017 od 15:00 a v sobotu 20. 5. 2017 ve 13:00 a 15:00. Sraz účastníků vždy 10 minut před počátkem prohlídky na nádvoří hotelu RAJSKÁ ZAHRADA. Účastnický poplatek je nulový. Vše dělám zdarma. Rovněž vstup do muzea bude bezplatný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se