falkkon Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 http://www.gnomonwatches.com/BottaDesign.html Watch Specifications: Maker: Botta Deisgn, Germany Movement: Swiss ETA2824-2 mechanical automatic movementDial: Black with white arabic and hour markers. White hand. Case: Satin brushed 316L stainless steel. Case Back: Display back. Blue mineral crystal. Botta signed. Bezel: Satin brushed 316L stainless steelCrown: Push-in crownLug: 22mm. Hidden. Crystal: Sapphire crystal Strap: Genuine leather strap. Water resistance: 30m Dimensions: 42mm in diameter, 42mm lug to lug, 10mm thick Power Reserve: ~42 hoursWarranty: Guaranteed 2 year
mechano Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 falkkon napsal: http://www.gnomonwatches.com/BottaDesign.html Watch Specifications: Maker: Botta Deisgn, Germany Movement: Swiss ETA2824-2 mechanical automatic movementDial: Black with white arabic and hour markers. White hand. Case: Satin brushed 316L stainless steel. Case Back: Display back. Blue mineral crystal. Botta signed. Bezel: Satin brushed 316L stainless steelCrown: Push-in crownLug: 22mm. Hidden. Crystal: Sapphire crystal Strap: Genuine leather strap. Water resistance: 30m Dimensions: 42mm in diameter, 42mm lug to lug, 10mm thick Power Reserve: ~42 hoursWarranty: Guaranteed 2 year Dyť to vypadá jako obyčejný Falkkonovky........
falkkon Odesláno 26. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2008 mechano napsal: Dyť to vypadá jako obyčejný Falkkonovky........ Že oni mi je okopírovali,když jsi je skládal!! V tom případě jsou to faky
McQuack Odesláno 27. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2008 Nejsem si moc jistej, jestli ta jedna rucka staci, abych chodil presne na schuzky
vor Odesláno 27. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2008 McQuack napsal: Nejsem si moc jistej, jestli ta jedna rucka staci, abych chodil presne na schuzky A na co máš telefon?
New Milis Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 McQuack napsal: Nejsem si moc jistej, jestli ta jedna rucka staci, abych chodil presne na schuzky A ještě k tomu to je centrální vteřinovka...
falkkon Odesláno 28. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 McQuack napsal: Nejsem si moc jistej, jestli ta jedna rucka staci, abych chodil presne na schuzky Jednoručky jsou pro toho,komu na nějaké minutě nesejde. Buď bezdomovci,nebo rentiéři za vodou.
falkkon Odesláno 28. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 PhoeniX napsal: Pro mě jsou moc prázdný. beru to jako návrat ke kořenům hodinařiny,kdy sluneční hodiny měly taky jeden ukazatel. Jedny mám a rád je nosím.
falkkon Odesláno 28. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 falkkon napsal: beru to jako návrat ke kořenům hodinařiny,kdy sluneční hodiny měly taky jeden ukazatel. Jedny mám a rád je nosím. teda nemám Botta ale vlastní polopředělávku.
andrew42 Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 Nevadí mi hodinky bez vterinovky, ale jedna rucka uz je preci jen trochu málo...
zungar Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 Na živo jsem ještě takové hodinky neviděl, jsou zajímavé, jestli se nemýlím tak ukazujou 10:34? Je to tak? Jeden dílek 5 minut? Je to docela zajímavé řešení, v jednoduchosti je síla, já bych je i bral.
McQuack Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 zungar napsal: , jestli se nemýlím tak ukazujou 10:34? Ja bych rekl, ze spis ukazujou 10:33:46
zodiac Odesláno 5. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2008 Mě se líbí, přesně tak jak už bylo výše řečeno, jsou jednoduché a krásné, ale jak je to s cenou??
kubson Odesláno 6. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2008 zodiac napsal: Mě se líbí, přesně tak jak už bylo výše řečeno, jsou jednoduché a krásné, ale jak je to s cenou?? http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky/b...automatic-black
Ropucháč Odesláno 6. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2008 falkkon napsal: teda nemám Botta ale vlastní polopředělávku. mas foto, docela by ma to zaujimalo..... dik
armbandsklockan Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2008 Tyto hodinky mi pripominaji znacku SOLO. Jsou skoro uplne stejne. Asi takove hodinky jinak vyrobit nejde, aby nebyli podobne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se