pavel1980 Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Nedalo mi to nepodělit se, při listování staršími čísly Střelecké revue jsem v čísle 8/2011 našel hodinky pro hardcore meteorology - náramkovou meteostanici s měřičem větru Kasper & Richter. V současné době se už asi nenabízí, na netu jsem našel odkaz na bližší info v češtině z roku 2009, tehdy stály 4.500 Kč. http://www.hedvabnastezka.cz/anexesvet-outdooru/anemometr-windmaster/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 To jo. A nejlepší hra s tím je lovení směru toho větru. Aneb když chceš naměřit vichr nebo žádný vítr stačí podle potřeby natočit. Pěkná ptákovina.
Frostie Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 To jo. A nejlepší hra s tím je lovení směru toho větru. Aneb když chceš naměřit vichr nebo žádný vítr stačí podle potřeby natočit. Pěkná ptákovina.JJ, ale jako gag to není špatný...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se