luky.sk Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 SZ neprechadza, zeby plna posta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka44 Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Ahoj, pokud je to možné, připsal bych se na Daydate Sniper. Prim Sport 2 Daydate Sniper1) Straspol (12)2) Corwin (7)3) Gunman (9)4) Libor_OV (18)5) Prochy (10)6) kerob (8)7) zbuddy (4, když nedosáhneme 27)8) Honza.manta (13)9) Dzos (16)10) Stankoff (64 jestli nebude je mi to fuk)11) Harwey (11)12) Lukasmoc (1)13) tomesh (14)14) Biges (2)15) Funthom 95 (17)16) dadasmid (3)17) Mila_T (5)18) kvartus (6)19) youstoryup20) pevo (15)21) Senior 1949 (na čísle nezáleží)22) Kadakii (21)23) Bezous (na čísle nezáleží)24) Suprzajíc25) tkol (22)26) luky.sk (27)27) jirka44 (pokud si ji nevezme zbuddy tak 4 nebo 24)Prim Sport 2 Daydate Classic1) Straspol (12)2) Mikefux (4)3) cali4) Libor_OV (18)5) kerob (7)6) hopsahejsa7) Biges (1)8) Honza.manta (13) - ale jen jestli to vyjde s tou třináctkou9) HondzaX (6, nebo 29)10) dadasmid (3)11)Onipep (6 alebo 9?)12) Kadakii (21)13) Senior1949 (na čísle nezáleží)14) Klasik 51 (číslo 22, když nebude, tak prosím 8)15) Petr.S (když by se dosáhlo, tak č. 46, jinak bych rád č. 2)16) neumann17) Mari (pokud možno č. 11)18) ouskavl (pokud možno 16, a nebo 10)19) luky.sk (27) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suprzajic Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Pánové, stále nemohu zaslat Straspolovi kontaktní údaje. Včera a dnes (stejně jako poslední dva měsíce) mi to hlásí, že Straspol nemůže přijímat nové zprávy. Máte nějaký tip, jak se s touto nehodinkovou komplikací vypořádat?Mam stale ten samy problem. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Založil jsem konverzaci se Straspolem a ty, kteří se mu marně snaží napsat, tam postupně přidávám. Kdo máte tentýž problkém, tak to tady nahlašte a já vás tam přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka44 Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Založil jsem konverzaci se Straspolem a ty, kteří se mu marně snaží napsat, tam postupně přidávám. Kdo máte tentýž problkém, tak to tady nahlašte a já vás tam přidám.Prosim take o pridani do konverzace, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.sk Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Tiez sa hlasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Hoj, sím, v jakém je to stavu? Jsem zaregistrovaný, nevím, jestli mám nějak dál konat, posílat někam $ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Ahoj, vrátil jsem ze z koncertování v Bangkoku a koukám tady na ten cvrkot :-) komunikujeme s Eltonem už o detailní kalkulaci. Teď budem objednávat stroje- je to pro každého stejná částka, a tak budu prosit o rychlé vybrání peněz na strojovnu, bude to dělat něco kolem asi 1500 na hlavu, upřesním do zítřka- pozítří a pak to musí běžet hopem. Zvládnem to? Jsme tady všichni aktivní a pozorní ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Okusujem tu všichni nedočkavostí klávesnice a telefony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Já mám teď velké dilema v návaznosti na informace z vedlejšího vlákna ohledně změn barvy pouzdra. Ač je to jasné jako facka, že se tak bude ten materiál chovat, až do teď mě to nenapadlo na to myslet a nějak jsem to nebral v potaz. Teď si ale pořád nejsem tak úplně jist, jestli to překousnu, když bude pouzdro procházet změnami. Nevím zda mám vydržet nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 neboj, vzdy sa to da prelestit;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Nebo prodat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 (upraveno) Prosím, věnujte pozornost vláknu PLATEBNÍ ÚDAJE PS DAYDATE (pro jistotu jsem to vlákno zamknul, aby se tam nerozjela diskuse a číslo účtu bylo stále na očích, snad to nebude bráno jako kriminální čin...) Upraveno 7. února 2018 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Petr.S- hlásím právě zaplaceno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 No, to je příkladný fofr- takhle bychom to do týdne mohli stihnout ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 No vzhledem k tomu, jak jsou všichni nervózní kdy už to bude, tak počítám, že maximálně do zítra to všichni v rámci urychlení zaplatí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 vyborne, diky za info, zaplatene! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Zaplaceno za 2kusy.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suprzajic Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Zaplaceno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Zaplaceno, díky za organizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se