Thomas v.Bayern Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Strojky jsou na cestě? Super ! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 (upraveno) Ve verzi Classic jsme nikdy o žádném řešení mimo Elton neuvažovali. Strojky jsou na cestě. Uf Super za strojky! Jinak já se dozvěděl, co stojí limitka Vostok Amphibia, najednou mám chuť na celý Elton hodin velký smradlavý... :-D Ale zatím pokračuju, kdyžtak to pak střelím nebo co Každopádně oceňuju, že se tomu věnuješ Upraveno 28. března 2018 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Zdravím ,Tak co?Něco nového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Mikefux, zkontroluj si prosím SZ na Instagramu a ozvi se mi, ať můžeme dořešit ty věnce se dnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Stroje stále putují, vypadá to na posun v brzké době. Pádlovat za ně nemůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Tak co strojky ? Už jsou doma? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Připlula první zásilka strojů ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Jupi!!!A jak to bude dal pokračovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Jak jsem psal- první pojedou classicy- na ty jsou tyhle první strojky určené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 A jak to bude s mým číslem?Nejak se o tom diskutovalo a ve finále stejnak žádné rozhodnutí,díky absenci SZ . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Jsi na čísle 19, jak je vidět na posledním seznamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Hm ,Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Sorry že se k tomu vracim, ale za mě je to tak v pořádku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Pánové, všechny stroje dorazily. Mám dvojnásobnou radost, protože prostě dorazily rovnou, bez nějakého zdržování někde, kam nepatří, a následných handrkovaček. Halelujá ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Super! Tak teď postoupit do dalšího kola. Držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Tak to je paráda !!!Už je to tady,už je to tady :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Dobra prace Straso, kryjeme ti zada a tesime se ze se dilo podari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka44 Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Díky za dobrou zprávu, těším se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasmid Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Netrpělivě čekám na další krok, posuneme se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 To by bylo moc fajn :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se