Návštěvník cecil Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Ne ty Gulfy jsem vymenil z doplatkem za Gravitymastery.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Jasně, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Něco z dnešního venčení mojí obludy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 (upraveno) Moc hezký obludy, musím je vyzkoušet a asi do nich půjdu. Chtěla jsem rengeman, ale tyhle mě dostaly. Upraveno 16. dubna 2017 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Zdar kolegové,po dvou letech s Gulfmasterama na ně nedám dopustit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Gulfy to jsou jedny z nejhezčích a pro mne nejprijemnejších G.Diky,mne se ty Gravity v oranž verzi moc líbí,prostě to k nim nějak jde..ale zvažuji že je pustím dál a půjdu do těch samých s bronzovým shroudem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Moc pekné to máte páni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Neviem ci uz tu nahodou niesu spominane, nenasiel som teda, tak jeden link na nove Casio G-Shock Gravitymaster GPW2000 http://www.swissarma.ch/casio-g-shock-gravitymaster-gpw2000-gps-bluetooth-watch-hands-on/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 800 usd za kousek plastu? .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 V dnešní době se bohužel zdání kvality a exkluzivity často uměle navyšuje cenou - je to drahé, nové a moderní, tak to musí být dobré. Já bych za ně ty prachy nedal ani omylem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Chtel jsem zacit pozvolna...ale na leto budou dobry ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Dobrý Géčka, ale vypadají, že byly dost nošený nebo se mi to zdá? Mám je rád, tyhle MUD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirec5050 Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 oživím toto vlákno po 4 rokochmoje Gčka gpr b1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se