Kalifx Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2008 Měl bych dotaz na technicky zdatnější. Viz podtitul:) Zastaví se při seřizování času u hodinek s kalibrem ETA 2846 vteřinovka? Stáhnul jsem si ze stránek ETY specifikaci kalibru (asi osmistránkové PDF), ale nejak to tam nemůžu najít. Díky.
Návštěvník YPO Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2008 Měl bych dotaz na technicky zdatnější. Viz podtitul:) Zastaví se při seřizování času u hodinek s kalibrem ETA 2846 vteřinovka? Stáhnul jsem si ze stránek ETY specifikaci kalibru (asi osmistránkové PDF), ale nejak to tam nemůžu najít. Díky. ...zastaví... alespoň ve Fortisech jo
Foundryman Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2008 ETA 2846 v Tissotech hacking nemá, brzdím ji "couváním".
Kalifx Odesláno 24. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2008 ...zastaví... alespoň ve Fortisech jo Díky za info... můj kamarád hodinář mně teď volal, že se setkal s hodinkami s tímto kalibrem, kterým se vteřinovka při seřízení času nezastavila... vyrobeny cca v osmdesátých letech. Možná to záleží i na výrobci hodinek... No nic, brzo to zjistím... koupil jsem na Aukru nějaký švýcarský low price Blyssa, čekaj na mě doma, tak to zkontroluju
Návštěvník YPO Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2008 opět melu nesmysly - ve Fortis je 2836 - sry
Foundryman Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2008 opět melu nesmysly - ve Fortis je 2836 - sry Už jsem se podivoval. 2846 hacking nemá a těžko by ji někdo v tomto směru upravoval.
Filini Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2008 Hacking znamena, ze sa pri nastavovani casu zastavi sekundova rucicka?
Foundryman Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2008 Hacking znamena, ze sa pri nastavovani casu zastavi sekundova rucicka? Jo.
Kalifx Odesláno 24. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2008 Tak potvrzeno i u mě... Blyssa hacking nemají. Hodinky jsou DAY/DATE a je příjemný, že rychlopřeklápění datumu a dne funguje výborně. Ale to ostatně píše i oficiální dokumentace ke kalibru.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se