Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Měl bych dotaz na technicky zdatnější. Viz podtitul:) Zastaví se při seřizování času u hodinek s kalibrem ETA 2846 vteřinovka? Stáhnul jsem si ze stránek ETY specifikaci kalibru (asi osmistránkové PDF), ale nejak to tam nemůžu najít. Díky.

Návštěvník YPO
Odesláno
Měl bych dotaz na technicky zdatnější. Viz podtitul:) Zastaví se při seřizování času u hodinek s kalibrem ETA 2846 vteřinovka? Stáhnul jsem si ze stránek ETY specifikaci kalibru (asi osmistránkové PDF), ale nejak to tam nemůžu najít. Díky.

...zastaví... alespoň ve Fortisech jo :)

Odesláno
...zastaví... alespoň ve Fortisech jo :)

Díky za info... můj kamarád hodinář mně teď volal, že se setkal s hodinkami s tímto kalibrem, kterým se vteřinovka při seřízení času nezastavila... vyrobeny cca v osmdesátých letech. Možná to záleží i na výrobci hodinek... No nic, brzo to zjistím... koupil jsem na Aukru nějaký švýcarský low price Blyssa, čekaj na mě doma, tak to zkontroluju :cool02:

Odesláno

Tak potvrzeno i u mě... Blyssa hacking nemají. Hodinky jsou DAY/DATE a je příjemný, že rychlopřeklápění datumu a dne funguje výborně. Ale to ostatně píše i oficiální dokumentace ke kalibru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...