Přejít na obsah

RAKETA - BAIKONUR

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Tak jestli myslis 24 h cifernik, tak tohle sou snad jedny z nejprehlednejsich hodinek vubec. 24 h hodinky obecne sou nahodou parada a sou vlastne spravnejsi. 

Jo a k temhle konkretne: sou paradni!

Návštěvník LONGINES
Odesláno

To sou jiny. Ale kouk sem - tak tahle cena za kvarc je primo vrazedna  :lol2: 

Odesláno (upraveno)

Nevím jak démonovi, ale mně ano. Nemotají se tam liché hodinové indexy mezi minutovýma :). U těch 24 hodinových ciferníků je obecně problém s odečtem minut. Prostě těch 12 hodinových indexů navíc tam překáží a znepřehledňuje to. Zbytek je otázka zvyku. Ale žádné 24 hodinové hodinky jsem nikdy neměl. Láká mě to, ale bojim, bojim.

Edit: co se týká těch raket, tak se mi celkem líbí. Říkal jsem si, co je to za podivnou tachymetrickou stupnici? A pak mi došlo, že je to kompas :D

Upraveno uživatelem Mari
Odesláno (upraveno)

Tak to teda nevim, jestli ti treba tyhle svajcy prijdou prehlednejsi ..:

Ne, je to úplně stejná pakárna. Právě tyhle jsem měl a do 24 už nejdu. Teď když na ně znova koukám, tak ty Glyciny jsou přehlednější. No nazdar.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Návštěvník LONGINES
Odesláno

:lol2:  No asi tak, taky na to koukam.  Ale u me maj Baikonury navrch: hodinova rucicka miri primo k cislici. U Glycinu je to naopak: nejdriv minuty, pak jakysi pochybny index a pak cislovka hodiny. V tom aby se cunatko vyznalo :) Ale stejnak se mi i ty Glyciny strasne libej. Bral bych ale Rakety asi stejne vic. Glyciny nemaj titanovej solarni kompas  :P 

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...