Návštěvník maxipesfik Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 http://world.raketa-shop.com/92-raketa-baikonur Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gifot Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Hmm vlastně proč ne, docela se mi libi.
Daemonultimate Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Jednou jsem to zkoušel a na ten formát si prostě nezvyknu. Luštění času má být otázka jednoho mrknutí a tohle se mi stále jeví jako nepřehledné. Inu ne nadarmo se říká, že zvyk je železná košile.
Návštěvník LONGINES Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Tak jestli myslis 24 h cifernik, tak tohle sou snad jedny z nejprehlednejsich hodinek vubec. 24 h hodinky obecne sou nahodou parada a sou vlastne spravnejsi. Jo a k temhle konkretne: sou paradni!
Roman-ZA Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 566 EUR za baterkace?? http://world.raketa-shop.com/raketa-academic/12-academic-0101.html mi nieco uslo?
Návštěvník LONGINES Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 To sou jiny. Ale kouk sem - tak tahle cena za kvarc je primo vrazedna
Daemonultimate Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Tak jestli myslis 24 h cifernik, tak tohle sou snad jedny z nejprehlednejsich hodinek vubec...Myslim a nejsou.
Návštěvník LONGINES Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Tak to teda nevim, jestli ti treba tyhle svajcy prijdou prehlednejsi ..: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mari Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 (upraveno) Nevím jak démonovi, ale mně ano. Nemotají se tam liché hodinové indexy mezi minutovýma . U těch 24 hodinových ciferníků je obecně problém s odečtem minut. Prostě těch 12 hodinových indexů navíc tam překáží a znepřehledňuje to. Zbytek je otázka zvyku. Ale žádné 24 hodinové hodinky jsem nikdy neměl. Láká mě to, ale bojim, bojim.Edit: co se týká těch raket, tak se mi celkem líbí. Říkal jsem si, co je to za podivnou tachymetrickou stupnici? A pak mi došlo, že je to kompas Upraveno 11. dubna 2017 uživatelem Mari
Daemonultimate Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 (upraveno) Tak to teda nevim, jestli ti treba tyhle svajcy prijdou prehlednejsi ..:Ne, je to úplně stejná pakárna. Právě tyhle jsem měl a do 24 už nejdu. Teď když na ně znova koukám, tak ty Glyciny jsou přehlednější. No nazdar. Upraveno 11. dubna 2017 uživatelem Daemonultimate
Návštěvník LONGINES Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 No asi tak, taky na to koukam. Ale u me maj Baikonury navrch: hodinova rucicka miri primo k cislici. U Glycinu je to naopak: nejdriv minuty, pak jakysi pochybny index a pak cislovka hodiny. V tom aby se cunatko vyznalo Ale stejnak se mi i ty Glyciny strasne libej. Bral bych ale Rakety asi stejne vic. Glyciny nemaj titanovej solarni kompas
Návštěvník maxipesfik Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 https://www.youtube.com/watch?v=07L0b5wwI8Y Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se