Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, rozhoduji se, které si nechat. Kdybych měl normální ruku, Citizeny jasná volba, ale myslím že Invicty sednou lépe, co poradíte, které nechat? Díky za názory.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Citizen bez diskuze

Odesláno

V tomto absolutně nerovném souboji vede na plné čáře o parník Citizen

Odesláno

Pokud si nejseš 100% jistej tak si nenechávej žádné...musíš hledat dál.:-)

Odesláno

Děkuji za vaše úvahy. Nicméně se mi líbí diversky, tak nevím, co jiného ještě hledat. K těm Citizen bych objednal mesh, s ním to vypadá lépe jak na gumě.

Odesláno (upraveno)

Mesh je dobrý nápad, taky mě to napadlo ;) Ty by si snesl možná i 40 mm, ale v těch levnějších diverskach v tomto rozměru takový výber nebude...

Zkus hodit fotku z boku na zapěstí, at vidíme jak ti trčí nožky. Kolik máš obvod zapěstí?

Upraveno uživatelem number.beast
Odesláno

Právě, kdysi jsem chvíli nosil Mako, a bylo to celkem v poho, akorát byly celkem vysoké, což mě vadilo. A pak ten cudl na datum... Teď se ke mě dobře dostaly tyhle Citizeny, tak jsem je na zkoušku vzal. A už bych rád chvíli něco měl :)

Odesláno

Ja si myslím, že už to máš docela na hraně. Fakt zaleží na pocitu, pokud je už nějakou dobu nosíš a cítíš, že ti uplně nesedí, tak bych to s něma moc neprotahoval, nezvykneš si... Já bych si odzkoušel par jinych modelu někde v shopech nebo od místních členů a budeš mít více jasno :)

Odesláno (upraveno)

Z tý poslední fotky to nevypadá, že bys je nemohl mít, podle mě to dělá ta guma. Tady je maj na tahu (je teda skládanej / lisovanej), takže se dělá a možná k tomu půjde koupit i nějakej pěknej neorigo:

https://www.uhrcenter.de/watches/citizen/mecha/citizen-promaster-taucheruhren-set-ny0040-09eem/

Tady jsou nějaký fotky taky: http://forums.watchuseek.com/f21/show-off-your-citizen-ny0040-ny0045-925890-15.html#/topics/925890

Upraveno uživatelem geometr

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...