Radimk Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Nevím, jestli je tady tento model již zmíněn, ale letos Eddie vyběhl s tímto zajímavým modelem.Původně italský designový návrh ( Giovanni Moro) upraven Eddiem do výrobních parametrů.Zajímavá je i informace o "zaknihování" v NATO katalogu, což v podstatě znamená schválení pro použití v armádě.NATO číslo 6645-99-994-7232Pro mě je to zajímavá alternativa k poslední dobou oblíbeným modelům CWC.Vše podstatné má Eddie na svých stránkách, jen vyzdvihnu stroj ISA 331.103 s EOL indikátorem, safírové sklo a super-luminovu na ručkách. Použití oceli 316L a její pískovanou povrchovku už bych považoval za standart.Při WR 100m není zřejmě problém i náročnější použití, kdy je kontakt s vodou a blátem na denním pořádku Atraktivní provedení pouzdra ovšem značně omezuje použití řemenů, v podstatě na užití NATO a jejich klonů.Hodinky jsou volně ke koupení, za dodržení striktních objednacích podmínek u Timefactors.Pár fotek, vše je použito od F.P z Timefactors. http://www.timefactors.com/smiths.htm
Frostie Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 To vypadá jako velmi zajímavá hodinka!
Radimk Odesláno 24. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Pro mě splňují vše co by měly hodinky stylu " nasaď a zapomeň" mít.Uvidím, zdá se mi, že by to mohl být ideální letní kousek do hor i do vody. Navíc to není zde propíraná Ronda ale pětikamenový ISA stroj. I když ... taky je to pěkná hrouda plastu..
Frostie Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 V 24. 4. 2017 v 12:58, Radimk napsal: Pro mě splňují vše co by měly hodinky stylu " nasaď a zapomeň" mít.Uvidím, zdá se mi, že by to mohl být ideální letní kousek do hor i do vody. Navíc to není zde propíraná Ronda ale pětikamenový ISA stroj. I když ... taky je to pěkná hrouda plastu..No koukal jsem se na tu ISU, můžou být dvě verze: swiss parts bez kamenů a swiss made s 5 kameny, tak bych tomu jásání dal ještě čas a zkušenost...
Radimk Odesláno 24. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 (upraveno) V 24. 4. 2017 v 13:03, Frostie napsal: No koukal jsem se na tu ISU, můžou být dvě verze: swiss parts bez kamenů a swiss made s 5 kameny, tak bych tomu jásání dal ještě čas a zkušenost...Píše to Eddie docela jednoznačně:Calibre ISA (Swiss) quartz movement 331.103, 5 jewels. 371 silver oxide battery (5 years) with EOL indicatorTak věřme tomu. Upraveno 24. dubna 2017 uživatelem Radimk
Frostie Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 V 24. 4. 2017 v 13:13, Radimk napsal: Píše to Eddie docela jednoznačně:Calibre ISA (Swiss) quartz movement 331.103, 5 jewels. 371 silver oxide battery (5 years) with EOL indicatorTak věřme tomu.Tak to by mělo být ok
Harwey Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března SMITHS PRS-40 CHRONOGRAPH Ked uz mal Eddie otvorene.... Ale z UK sa to vcelku predrazilo. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se