Robis Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Zdravím pánové, rád bych si rozšířil svou mini sbírku hodinek, a protože nemám žádná Seika, což beru jako chybu, rád bych si pořídil nějaký základní model. Základní parametry: - mechaniky - chtěl bych pro tentokráte malé hodinky, 37 max 39 mm - na tahu - rád bych hodinky, které mají alespoň 50m WR - hodinky budou spíše casual, na volný čas - cenu úplně neřeším, ale GS už by byly na tento typ akce moc :-) U kolegy z práce (starší a zkušených sběratel hodinek) jsem viděl hodně podobné 5 (viz odkaz), které má už 30 let a dostal mě jeho příběh, co s nima všechno zažil, co vše přežili,a proto bych chtěl nějaké podobné, ale s lepší WR. https://www.hodinky-koscom.cz/cz/seiko-snkk71k1 Předem moc děkuji za případná doporučení! Mějte se
Liqid Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Z vlastní zkušenosti doporučuji SARB033, super hodinky za pár švestek
tommasini Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 (upraveno) Lucid byl rychlejší. Tato volba je asi celkem jasna? Upraveno 24. dubna 2017 uživatelem tommasini
number.beast Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 (upraveno) SARB033 jednoznačně! Upraveno 24. dubna 2017 uživatelem number.beast
little_w Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Kurna dneska jsou vsichni rychlejsi... SARB033, jsem chtel napsat.
Ragoon Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Taky bych se pridal s doporucenim SARB033 pripadne 035, podle preference cifru... no a pokud bys nechtel setrit, tak klidne neco z rady SARX (treba 017 a 033) nebo grand coctail SDGM003, na ne je tu skvela recenze a doporucuju precist nebo minimalne kouknout na ty fotky No a s alpinistama SARB017 taky neudelas chybu
ondra_v Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Seiko Presage SARX021J1 Seiko Presage SARX023J1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Robis Odesláno 25. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Moc děkuju za odkazy! Nejlépe mi z toho samozřejmě vychází ty SARB033, ale dost se mi tedy líbí i SARX017. Takže to budu muset promyslet :-) Pokud by ještě někoho něco napadlo, rád se podívám/přiučím :-)
Robis Odesláno 4. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2018 Tak hoši, po dalších chronobundusových záchvatech jsem dnes rozšířil sbírku o SARB033. Jsou to fakt boží hodinky za tu cenu! Děkuji za vaše doporučení! Sent from my iPhone using Tapatalk
little_w Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Odesláno 5. května 2018 Dobro dosli! Vitej mezi SARBickare Jsou to univerzaly v tom nejlepsim smyslu slova. Uzij si je a ne abys je prodal!
Robis Odesláno 5. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2018 Jsou naprosto bezchybný, neboj, zatím jsem neprodal vůbec nic :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se