ross Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Potřeboval bych poradit, v poslední době se mi velmi zpožďují Navitimer World, cca 3 min./den, jsem z Ostravy, byť jsem k firmě Deal v dřívějšku neměl výhrady, raději bych nechal hodinky opravit někde jinde. Díky za info. Ross Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 A co Tě zajímá? Kam s tím máš zajet? A chceš originál servis? Pokud ano, pak doporučuji Dušáka v Praze. Sedni v OVě na vlak, přivez je do Prahy, pošlou je do servisu, počkáš si tři měsíce, ale hodinky se Ti vrátí s dvouletou zárukou po GO a přeleštění. Tam si připrav 18.000,-Kč. Pak je druhá možnost, nechat hodiky opravit u nějakého šikovného hodináře, výhodou Worldů je, že v nich tluče modifikace ETA 77xx, takže by to měl umět opravit/poštelovat, kdejaký slušný hodinář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ross Odesláno 28. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Díky za info, beru Dušáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Jasně, je to dobrá volba, originální servis je pro tyhle hodinky to nejlepší. Tak ať to dobře dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 (upraveno) Podle mě je úplně zbytečné hodinky kamkoli vozit nebo posílat. Byla by to jen ztráta času a peněz. V ostravském Dealu jsou plně vybaveni a certifikování k servisu hodinek Breitling. Osobně mám s tamním servisem jen nejlepší zkušenosti a to nejen se servisem Breitling, ale taky Omega a jiných. Upraveno 28. dubna 2017 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ross Odesláno 29. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Tzn. že Deal opravu provede na místě a Dušák posílá hodinky do Švýcarska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Ross: Rozdíl je v tom, že za stejné prachy dostaneš v Dealu záruku rok*, jako všude jinde, ale u Dušáka dávájí na provedené opravy - 24m.*, to by mě osobně za poslání stálo, ale záleží na Tobě, mě to může být jedno, ptal ses, kam s tím, že do Dealu nechceš. *Platí pro generální opravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 (upraveno) Na GO posílá Dušák hodinky do Breitlingu - čekáš 2-3 měsíce, reálná čekačka. Provedeny již dva servisy (dvě GO) v mém případě. Upraveno 29. dubna 2017 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novas Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Pokud Ti nevadí si počkat, taktéž mám s Dušákem dobré zkušenosti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Přesně. U Dušáka je to v pohodě a ta záruka je třeba pro mě rozhodující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se