ATOM Odesláno 19. dubna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2024 nove vodni obuti Ne ze by byl origo sedy nato spatny, ale tuhy je a pri jizde na kole celkem reze do ruky. Zkratka, na sport to chtelo neco echt pohodlneho a vode odolneho. A ne NATO, ale single pass, ty mam nejradsi. Vybral jsem JELSDAL vintage khaki a musim rict, ze co se pohodli tyce, naprosta pecka Provedeni vcetne signovane spony velmi precizni. Made in Germany:)
Dushakx Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2024 Parádní strap! Moje hodinky zatím přežily maďarské termální prameny, sauny i ledovou vodu
ATOM Odesláno 22. dubna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2024 před 54 minutami, Dushakx napsal: Parádní strap! Moje hodinky zatím přežily maďarské termální prameny, sauny i ledovou vodu Jaj tak to jsem pozadu Ja jen bazen, kolo, in-line, hospoda a prace na zahrade Ale je to pravidelne. Jen jim dej poradne zabrat, jsou to tooly
Dushakx Odesláno 13. července 2024 Nahlásit Odesláno 13. července 2024 Copak to je za gumáka? Ta červená sekundovka je boží.
ATOM Odesláno 13. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2024 před 2 hodinami, Dushakx napsal: Copak to je za gumáka? Ta červená sekundovka je boží. Od Frydla https://hodinar-frydl.sluzby.cz/18-mm-32/
ATOM Odesláno 4. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 wristshoty z vikendu, Déčka a Céčka 1
Hasňa Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 A teď ti dám takový malý kvíz, jestli pak tušíš, které jsou cool.
ATOM Odesláno 5. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2024 před 13 hodinami, Hasňa napsal: A teď ti dám takový malý kvíz, jestli pak tušíš, které jsou cool. Jasne, to je maly lehky kviz. Nejvic cool jsou primky a domaci klobasa k snidani 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se