zrno Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 K Dainite to má daleko, jenom to tak vypadá. Pořádně si to prohlédní na jejich stránkách a porovnej s origo Dainite. http://www.zacharias.cz/blog/dainite-prvotridni-pryzove-podesve "studded" podešví je hromada výrobců no name a nebo pak máš na výběr commando a nebo vibram tu používám já http://www.krojzl.com/content/images/842f17d67d422b7e7ccdc5fc9f526c96.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Nekdo maka na udrzbe, nekdo se jen povaluje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Airmax je airmax...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Č. Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 V poslední době mě uchvatily Loake a hlavně možnost koupit z UK třeba na herring shoes, za dva dny to přijde do Čech a vrátit lze zdarma pokud nesedí velikost.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Č. Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Aktualne rozsiruju zimní sbírku.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Č. Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Aktualne rozsiruju zimní sbírku.. A nejnovější radost jsou tyhle perka Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Jsem zvedavej no konkurenci ultraboostu od Nike.Na obrazku se mi libej fest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Coz o to...tobe vydrzi dlouho ale krome toho modreho kousku na spicce a na pate je cela podrazka mekka pena, takze se to sejde driv nez reknes svec. Ja sem o tom nikdy takto nepremyslel dokud sem nezjistil, ze UB jsou tenisky max na 2sezony(cela bota je super az na podrazku ktera vydrzi uplny houno) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Coz o to...tobe vydrzi dlouho ale krome toho modreho kousku na spicce a na pate je cela podrazka mekka pena, takze se to sejde driv nez reknes svec. Ja sem o tom nikdy takto nepremyslel dokud sem nezjistil, ze UB jsou tenisky max na 2sezony(cela bota je super az na podrazku ktera vydrzi uplny houno)Hele ja takhle nikdy nepremejslim,jak to vydrzi dlouho:-))Me se musej libit.Ale chapu to,UB stojej skoro bura,melo by to neco vydrzet.Na druhou stranu,dve sezony nejsou v dnesni dobe zas tak spatny:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 To co ukazuje heskick v recenzi po 5min by me na botach za 4tisice asi truchu stvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Č. Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 K Dainite to má daleko, jenom to tak vypadá. Pořádně si to prohlédní na jejich stránkách a porovnej s origo Dainite. http://www.zacharias.cz/blog/dainite-prvotridni-pryzove-podesveDainite mám teď čerstvě na zimní společenské bote od Loake a velká spokojenost.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Konecne je mam Jordan 1 Royal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 (upraveno) Po cca 10 obutiach odišla Sanders šnúrka Tak som odfotil a poslal pedivéru reku čo s tým. Takmer obratom poslali ospravedlňujuci mail a že mi pošlú nové. Bude mi to po brexite chýbať. Upraveno 3. března 2018 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 nechci nějak prudit, ale to mysliš vážně? To ctu/vidim/slysim poprve co nekdo resi to, že se mu rozdaji snurky a reklamujete to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Nebola to reklamácia. Odfotil som a spýtal sa čo si o tom myslia. Reakcia ma prekvapila. Ináč podľa teba je ok, že si kúpiš boty za vyše 200? a po pár obutiach ti odídu šnúrky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Ok to není, ale rozhodne mi to prijde jako taková malichernost. Už se mi to stalo na dvakrat na Loake botach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Jasne ze to je malichernost. Ale je to otrava ( hladat snurky co sa tam dlzkou a materialom hodia), v snurkach sa nevyznam. Naposledy som si takto kupil nove a normalne citim ako mi rezu nart ked chodim. Keby mi z pedivéru povedali ze si za tie nove mam zaplatit poštovné alebo tak daco,nepoviem ani ň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Ivan má pravdu,jestli někdo prodá boty kde po 10 obutí je tkanička kaput tak byl měl poslat nové i s omluvným dopisem.(a dělat hlubší nápravné opatření) Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Je to tady takový suchý, mohl by zas něco Sibiř nahodit, co náčelníku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 nejaky labute s ostnama :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se