bandicoot Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Má cenu je nějak oprášit? Vyleštit, vyměnit sklo... Nejdou. Kalibr vypadá zachovale. Tah byl prý rozbitý a tak byl vyhozen :-( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
koblih69 Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Má cenu je nějak oprášit? Vyleštit, vyměnit sklo... Nejdou. Kalibr vypadá zachovale. Tah byl prý rozbitý a tak byl vyhozen :-( Z fotek není moc vidět to pouzdro - tedy v jakém je stavu, jeslti je OK, nebo jeslti je to nerez tak bych neváhal. Sklo se vybrousí a stroj bude v pohodě....
bandicoot Odesláno 29. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 koblih69: pouzdro je dost ošoupaný. Pod požlucením je nejspíš nerez. Přišlo by mi škoda vyhazovat takovej titěrnej dámskej automat. Nebyl by tip kdo by mi pomohl?
koblih69 Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 (upraveno) koblih69: pouzdro je dost ošoupaný. Pod požlucením je nejspíš nerez. Přišlo by mi škoda vyhazovat takovej titěrnej dámskej automat. Nebyl by tip kdo by mi pomohl? Záleží co chceš, pokud je to nerez tak odleštit to žlutý, vyměnit sklíčko... stroj je v pořádku? Sakra koukám, že píšeš "...nejdou..." no tak to už je otázka, záleží kolik chceš investovat... Upraveno 29. ledna 2008 uživatelem koblih69
bandicoot Odesláno 29. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 koblih 69: Odhad ceny nemám, problém asi bude titěrná velikost a tudíž nekompatibilita dílů.
koblih69 Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 (upraveno) koblih 69: Odhad ceny nemám, problém asi bude titěrná velikost a tudíž nekompatibilita dílů. Podle mě o dílech nemůže být ani řeč, buď to bude stačit vyčistit a nebo to hodit z vokna, resp. prodat jako nefunkční. Cpát do toho peníze za ND je podle mě nesmysl. Samozřejmě pokud k nim nemáš vztah. No když to spočítám tak - sklíčko 100,-, vyčištění 500,- odleštění 0,- vychází mi min 600,- pokud tomu nic nebude... Upraveno 29. ledna 2008 uživatelem koblih69
bandicoot Odesláno 29. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 koblih69: to by byla OK cena - hodinky přestaly jít tak po patnácti až dvaceti letech každodenního provozu, to by snad mohlo být jen na vyčištění...
bandicoot Odesláno 8. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2008 Pánové, kdo by je zkusil rozchodit a případně renovovat? Nebo aspoň označit za mrtvé. Zdá se mi škoda vyhodit takový titěrný hi-beat bez pokusu o oživení... Rozumné náklady bych respektoval.
Kupa54 Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Odesláno 10. června 2008 Mám zrovinka jedny podobné dámské hi-beaty na ozdravné kůře u svého dvorního hodináře. Měly by být hotové za dvy týdny, tak ti napíšu, jak to dopadlo a co to stálo. Pokud budeš mí ještě zájem, domluvíme se co s nimi dál. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
koblih69 Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 Pánové, kdo by je zkusil rozchodit a případně renovovat? Nebo aspoň označit za mrtvé. Zdá se mi škoda vyhodit takový titěrný hi-beat bez pokusu o oživení... Rozumné náklady bych respektoval. Zrovnas mám obdobný mrňavý kalibr na stole, jestli nespěcháš tak se na to můžu podívat.
bandicoot Odesláno 11. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2008 Kupa54, koblih69 - děkuju: myslel jsem omrknout funkceschopnost, přeleštit (udělat z nich bicolory), hodit na řemínek... Zbytek přes SZ.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se